2009-12-30

Isigt och Kallt även lite Mörkt

Nu sitter vi i Göteborg på Scandic Europa, vi ser över centralstationen, bättre än bakgården. Jag är grymt besviken på vädret här nere. I Stockholm har vi snö, i Jönköing fanns det också snö i Borås fanns det snö och även mellan Borås och Göteborg, men i Göteborg finns det ingen snö! :(

Det är kallt och isigt!! Det är tur att hotellet ligger i Nordstan, man behöver inte gå långt för att shoppa! :) Nu är det dags att få i sig lite käk så att vi kan dra oss tillbaka upp på rummet för att byta om till badkläder för att sedan ta sig ett dopp i poolen somm vi har runt hörnet! :)

Om jag inet kommer förbi igen så Gott Nytt År alla läsare!!

2009-12-23

Bara en dag

Imorgon kommer dagen, som jag har ett udda förhållande till! Många säger sig älska denna dag, men jag gör inte det....längre! Visst är det mysigt med jul, men folket blir så stressade inför denna dag! VARFÖR?

Igår sprang (bokstavligen) jag på stan på min rast och jag höll på att bli galen! Jag hade en tanke på att köpa den sista klappen idag till Micke på stan innan jag far till Sigtuna, men efter går dagen har jag insett (som jag gjort tdigare år) att det blir inte den klapp jag tänkt utan jag tar det som finns i Täby C!

Visst där finns det också människor, men det är nära  hem till lugnet!!! Behöver inte sitta på ett överfullt tåg och trängas med stressade människor!
〪〫❄〭〬

2009-12-21

12 Days of Christmas




Själv så tycker jag att det räcker med en dag!

Snö och ny bostadsrättsförening

Vart jag än tittar så ser jag snö! Det pirrar i hela kroppen och leendet blir bara större och större ju mer snö det kommer! Jag ÄR en vinter människa som älskar kyla och mycket snö!
Det jag saknar nu är ett par längdskidor (vink till tomten) och en infart att skotta!

Vi, jag och Micke, är nu mera medlemmar i en helt ny bostadsrättsförening! Känns nice! Nu är det bara det stora lånet kvar på lägenheten, om man bortser från kaklet som vi har problem med att välja!

Snart är dagen här och jag har inte köpt alla klappar än och vet inte om jag kommer att hinna göra detta heller! :( Tiden springer liksom ifrån mig på något vis!

〪〫❅〭〬

2009-12-18

Vita drivor

Äntligen har snön kommit, i mängder! Alltid lika kul att höra sl:s bortförklaringar på varför bussarna inte går, att man alltid skall skylla på någon annan när SMHI har varnat i flera dagar innan, man har väl ett eget ansvar också?!

Jag verkligen älskar denna snö, allt runt omkring blir tystare och ljusare! Att det även har kommit/kommer kyla gör det hela ännu bättre! Vintern är för mig denna bästa årstiden, när den är vit och kall! 

Idag blir det pulka åkning i parken med barnen! 

〪〫❄〭〬

2009-12-17

Dagarna dem går och går efter varandra

Nu är det endast en vecka kvar till den där dagen alla pratar om, som jag inte vill ha hit ens! Jag har inget sug överhuvudtaget att fira jul, skall bli skönt att få komma "hem" till Sigtuna familjen, blir hos systeryster i år igen!

Många undrar varför jag och Micke inte firar jul ihop! Här kommer förklaringen; Vi är tillsammans alla andra dagar på året och så länge vi inte har barn så funkar detta jätte bra! Vi har en egen liten julafton den 25:e!

〪〫✳〭〬

2009-12-06

Rejäl smäll

Har så mycket som snurrar i huvudet just nu som både är privat och jobb relaterat! Inte så konstigt att man sover som man gör om nätterna när det bara snurrar i huvudet.
Snart kommer jag att smälla som en bomb. 

Vet varken ut eller in, vilka luckor, tapet eller färg, glad eller trevlig, spark i häcken eller en sten genom rutan, skall jag göra si eller så, stanna eller gå, hit eller dit. Hur kommer det att gå, går det bra eller dåligt, hata eller älska. Hinner jag eller kommer jag att halka efter, skall jag öppna munnen eller skall jag bara hålla käften?
Jag spricker och mår pyton samtidigt mår jag jävligt bra!
Jag nöjer mig här med att säga att jag trivs med mitt liv och mina framtida planer, som jag kommer att hålla på det privata planet! 

2009-12-03

Älskar Dig!

Idag på lunchen så säger ett barn (E) att ett annat barn (A) inte tycker om henne, då tittar detta barn (A) på henne och säger "Jag ÄLSKAR dig"!

Ett annat barn (J) på pekar att man inte kan älska någon som man inte saknar!

Då frågar barnet (A) (J), vet du vad älskar betyder? Det betyder att du tycker om någon som du säger "I Love You" till!

Just i dessa situationer inser jag varför jag älskar dessa söta varelser! 

2009-12-02

andra december

Hm, nu tickar tiden på  alldeles för fort igen! Nu är vi inne på årets sista månad.....igen!

Snart är vi där jag inte vill vara, kan vi inte bara hoppa över allt och börja om på ett nytt år?!

 

2009-11-22

Brinner

Snart brinner, om en vecka,  första ljuset och då vet man att snart är det jul!


Julens dörr står på glänt, tårar rinner ner för kinden inför denna högtid. Varje år så här dags byggs en känsla upp som jag inte gillar. Och jag vet varför den byggs upp, den största känslan handlar om saknad, saknaden efter två stora människor som alltid kommer att förknippas med denna högtid! Två människor jag saknar! Den ena skulle fått fira sin 99:e födelsedag denna julafton, medan den andra tyvärr avled denna dag 2003! 
Den andra handlar om en almän olust att få fira denna högtid! Tack för att jag har en syster som inte är så mycket för att fira heller! Där har vi klappar i en säck och det räcker! Ingen gran med massa krims krams i! Typ ingen sprit på sin höjd nubbe och det är ett gigantiskt plus! 


Nu skall det dessutom börjas köpas julklappar och nu skall det listas upp på vad som skall köpas till vem. Jag har två klappar klara, men inte köpta! 


Nu saknas bara snön!
〪〫❅〭〬

2009-11-16

Aaaj

Något händer i ryggen! Tårarna har sprutat av ilska av att jag inte kom up i rätt ställning. Vill inte, intalar mig att imorgon är det bättre! Så nu är det bara att hoppas!

Riktigt arg

Han är jätte noga med att patienterna kommer i tid, men när det gäller honom själv då har ingen koll alls! Enligt honom så hade vi möte idag med JM kl. 15.45, när jag kliver av tåget 15.18 ringer han och säger att han sett fel på tid och att det i själva verket var kl. 14.45 vi skulle ha träffat henne! PUCKO! Nu kommer jag att behöva gå tidigare igen p.g.a.. honom! Blir så g(u)rrrrrr(ka)!!


Är inte alls glad just nu! Hoppas det går över snart!
〪〫❉〭〬

2009-11-12

Nasse får inte vara med



I smittans tider tas det inga risker!

Bort med grisen!

2009-11-08

Skokloster

Idag blir det en tripp hem till pappa och morsan i Skokloster. Dels för att det är farsdag och att jag saknar pappa! Är man pappas tjej så är man!
Och dels för att mamma har blivit sjuk igen, men det är pappa jag är mest orolig för. Det gör ont i mig att prata med honom då man hör att detta tar på honom, man hör att han är ledsen, men han visar det inte! Och därför gör det så ont i mig!

Gör som jag stöd cancerforskningen vem vet kanske även jag, du eller någon i din närhet drabbas!

〪〫❁〭〬

Den där får du lägga tillbaka

Igår var vi och shoppa! :)

Vi gjorde det så bra, genom att bara prova tröjor (vi hittade inga direkt snygga byxor) och då behöver man inte kliva in i en provhytt. Den ägda tröjan lade vi i korgen och provade andra tröjor. När Micke höll på att prova och jag står precis vid våran korg så kommer det ett par som är på väg förbi, när killen får syn på en tröja i våran korg (Mickes egen ägda tröja) och börjar ta upp den. -Hallå, den där får du gärna lägga tillbaka, säger Micke!

Kan detta vara ett tecken på att Mickes tröja är snygg?? -Självklart jag har ju köpt den åt honom!

Vi har aldrig varit med om något liknande, att man börjar ta saker ifrån någon annans korg?!

Har du?

〪〫❁〭〬

2009-11-05

SKRIKER

Neeeeeeeej, VARFÖR????

2009-11-04

Leken

När jag började åka Roslagsbanan för några år sedan så undrade jag varför det knackades på rutan vissa tider på dygnet. Förklaringen kom ganska snart efter. När ett mötande tåg kommer skall alla i sällskapet knacka på rutan och den som är sist med att knacka blir slagen tre gånger. Det är ungdomar mellan 13-17 år som kör denna lek och när man åker hem på kvällarna och råkar ut för dessa ungdomar är det rena döden och då är det skönt att man har möjlighet att stoppa in musik i öronen då dessa söta ungdomar låter väldans!

〪〫❁〭〬

2009-11-03

Huvudet i sanden


Ibland har jag lust att bara köra huvudet i sanden, precis som strutsen sägs göra! Bara för att slippa höra allt som sägs eller se allt som görs, bara vara själv med mina tankar i ett mörker! Det är något jag saknar, att bara få vara helt själv utan en annan själ i rummet/lägenheten. Just nu längtar jag bara bort och in i framtiden.

Går nästan varje dag förbi våran nya lägenhet och bygget som på går där, nu är våran balkong på plasts, men inga väggar! Nästa vecka börjar ett av alla möten med JM. Vi skall få se alla saker "in live", allt ifrån vilken typ av kökslucka till vilket golv vi skall ha. En spännande process, men samtidigt lite lång dragen. Då både jag och Micke känner att vi vill bort ifrån huset och lägenheten, men framförallt alla knäppa grannar!

I söndags kväll hade vi en trevlig granne som fick för sig att spika kl 21.24 både en, två och tre gånger. I går fick en annan eller samma granne för sig att borra kl. 18.08 (helt ok) men även runt 21-tiden vilket inte är OK! Då det ekar i hela huset!! För att kunna lokalisera vilken granne så måste man ut i trapphuset och gå i alla trappor! Vilket man inte har någon större lust till när man äntligen krupit ner i sängen och lagt sig bekvämt för att se på TV.

〪〫❀〭〬

2009-11-01

Dags att gå upp eller?

Idag vaknade jag med ett ryck kl. 05.44 tänkte efter och ja, f**n vi måste upp. Försöker få liv i Micke, men han sover. Jag lägger mig ner och tänker efter noga, men visst är det tisdag idag eller? Jo, eller nej det är ju bara söndag! Skönt, bara att lägga sig till rätta och sova vidare! Varit en jobbig vecka, med många sena kvällar och dåligt med middag pga de! -Jag har nämligen lite svårt att äta en halv timme timme innan jag skall lägga mig och det är precis så det har varit denna vecka! :(

Nu sitter jag och väntar på att Micke skall bli klar med sina siffror så att vi kan dra till Nacka forum och byta mina tofflor som tyvärr gått sönder!! :( Tofflor som kostar 800:- borde hålla bättre och längre, eller skall dessa bara ligga i kartongen och samla damm???

Tror att vi även köper lite kartonger så att vi kan börja tömma lite i skåpen! Tiden tickar.....

〪〫❀〭〬

2009-10-30

Sjukdomar

Nu börjar jag bli trött på att alla jämt är sjuka på jobbet. Det är dags för er att bli friska! Vi som är friska, får jobba häcken av oss på grund av alla sjukdomar! Blir vi friskare av det? Ja, kanske, men vi får ingen fritid! Jag hinner inte träffa mina vänner eller M:et mitt!

Idag är det dag före helgdag och kanske kanske har man en gnutta tur att man kanske kan få gå lite tidigare för att hinna gör de jag inte hunnit med!

〪〫❁〭〬

2009-10-29

Allsvenskan

Skall jag skratta eller gråta? -Nej, varken eller. Jag biter ihop och håller tummarna, det är en match kvar och Djurgården är inte säkra än. Hammarby åkte igår ut och blir det Djurgården och/eller Örgryte som åker. Det lag som hamnar på kval plats kan lika väl åka ner till super ettan! Nåja, trist att ett sthlm:s lag ramla ner. Nu är frågan VEM gör Hammarby sällskap?

〪〫❁〭〬

2009-10-27

Förändringar

Igår ringde jag mamma för att kolla hur hon mår, då hon i söndags var jätte dålig (magsjuk+feber) och vad läkaren sagt. Det finns något i kroppen! Dvs att monstret DET är tillbaka, hur illa eller "bra" det är vet vi inte då hon skall dit i morgon och göra flera tester! Det är bara bita ihop! Det är nog tur att man gjort täta kontroller på henne sedan i somras så att man upptäcker förändringarna snabbt och man kanske kan ta bort DET innan DET sprider sig, som det gjorde på hennes syster, fast skillnaden är den att mamma klarat sig en gång, det gjorde inte min moster!

2009-10-26

Vad säger barnen

Jobbar man med barn och får man höra så mycket! Här kommer några sköna kommentarer och härliga svara!


  • Varför lyssnar du inte? -Jag hörde, men ville trycka på knapparna!
  • Varför gör du alltid det jag säger att ni inte skall göra? -För att jag vill!
  • För att bli militär måste man gå militärhögskola. När jag fyller sex år skall jag börja i militärhögskolan, för jag vill bli militär!
  • Varför byter haren päls? -För att den är trött!
  • Vart finns alla svenska djuren? -I Småland.
  • Vart bor du? -Du vet där borta, långt bort, man måste åka buss dit. -Vart bor du? Jag bor på ... dit kan man åka vagn, men inte helikopter!
  • Det där är en Brontosaurus! -Nej, det är en långhals. -Nej, den heter Långhals i efternamn, den heter Brontosaurus Långhals!
  • Jag hejar på Djurgården! -Okej, men vad säger pappa? -Han blir arg och ledsen! Men ... hejar på Djurgården, hon säger att dem är bäst så därför gör jag det också! Heja Djurgården!
  • Vi har haft trama (drama)!
Som sagt man får höra väldigt mycket spännande saker från barn! Väldigt ofta roliga saker! -Dessa
Ö-malmligister, även en och annan ligist ifrån Kungsholmenförgyller mina dagar på jobbet med härliga och spontana ord! Ibland nya och ibland ett hoppkok av olika ord! Ibland blir det fel när man får höra ett nytt ord som man skall försöka få in i rätt mening!
Kort och gott så älskar jag dem alla!!

〪〫❀〭〬

Grrrrrrrrr

Jag blir så arg! Varför funkar det inte? Varför strular det? Argh!!

Måndag

Idag skall vi börja med något nytt på jobbet, barn yoga! Skall bli riktigt spännande!
Efter jobbet blir det idag träning, trotts att ryggen är i uppror sedan i fredags. Jag åkte till Micke direkt efter jobbet för att få ordning på de hela, men det gick inte alls. :(

Nu är det frukost....

Ha en bra måndag alla!

〪〫❁〭〬

2009-10-25

❦ Fick kompis ❦

Ditt liv i min ficka börjar ta slut. Under nästa vecka så får du åter lägga dig i kartongen. Kommer jag bli lika fäst vid denna? Svårt att veta, jag vet att jag kommer sakna vissa delar av dig. Jag vet att jag kommer sakna allt jag kan om dig. Jag bryter åter mitt löfte, men man måst våga här i livet. Jag svek en gång, men gick åter snabbt tillbaka, nu får vi se hur det går!

-Sällan har jag varit så nöjd med en mobil som jag har med denna! Jag har våndats inför denna dag då jag blir tvungen att göra ett nytt val. Visst det är bara en pryl, men detta är en pryl som jag varit super nöjd med sedan dag ett. Jag vet att jag kommer sakna denna mobil, men samtidigt så tror jag mig veta att jag även kommer bli nöjd med den nya, som förhoppningsvis kommer senast onsdag! Valet har inte varit lätt, men jag har hela tiden varit säker på vilka märken jag skall välja emellan, Sony Ericsson och htc.

Igår bestämde jag mig för att åter prova ngt nytt, lämna tryggheten igen, denna gång med lite mera info. och en himla massa jämförelser och lästa omdömen. Valet sluta tillslut på htc Hero.

Både jag och Micke har länge suktat efter htc. Micke var på väg för ett år sedan, men då inte mobil fanns så blev hans val LG, som han för fjärde gången har på service. (Han har bytt mobil en gång).

Jag tror att jag kommer bli jätte nöjd med min mobil, men jag kommer sakna en funktion som jag idag använder flitigt, "Träning", löpträningen har hjälpt mig med mkt. Jag har förbättrat mina resultat. Hur långt har jag sprungit denna månad, det kan jag slå. -Har blivit som en sporre, får igång en att ta i lite extra!

Nåja, nu är det bara att vänta och se hur nöjd jag blir!

〪〫❀〭〬

2009-10-22

Starbucks

YES, äntligen kommer Starbucks till Sverige, ok att dem öppnar på Arlanda, men ändå! Detta är en kedja som jag saknar i Stockholm! Men om den nu öppnar på Arlanda så kommer det nog inte dröja innan det blir en i stan! :)

Första våningen

I söndags när jag och Micke var ute och gick, passade vi på att kika för bi husbygget, bara för att se hur det går! Då var det "bara" trapphuset och bärande väggar uppe på våning ett, igår (onsdag) när jag gick till bussen så höll de på att sätta upp ytterväggarna!

-På första huset är källaren och första våningen nu klara och arbetet till våning två är nu igång! (Vi skall bo i hus nr 3, med andra inflyttning).
-Väldigt spände att se utvecklingen på ett hus, som man själv skall flytta in i!

JM har visserligen byggt där nere i drygt 3-4 (?) år nu, men det är nu när man själv skall flytta dit som man blivit intresserad!

2009-10-20

nice

Riset kokar och kycklingen är delad, idag blir det fusk mat. Vi har köpt oss en färdig grillad kyckling, inte lika god som en hemma gjord, men men!

Jag fick äntligen med mig Micke till gymmet idag, skönt! Blev en kortis, då jag inte är hundra med andningen, den "sprack" när jag höll på med konditionen. :(
Bara att avsluta och handla mat!
Nu är den ok igen och jag är ny duschad (håller ett öga på riset som kokar bakom min rygg). :)

Imorgon är det äntligen dags för utflykt. :) Skall bli såååå skönt att få komma iväg och se något annat, visst jag sprang där som en tok i våras med mina barn. Nåja, dags att hoppa ut ur badrocken och i lite mysiga kläder, plocka ur diskmaskinen, plocka i diskmaskinen, duka fram tallrikar/bestick/glas och göra bubbelvatten. Äta mat och mysa i soffa framför dumburken, somna in i sängen och sova ut imorgon! -M i natt snarkar du inte OK!!!!

2009-10-18

Slut

Vart har denna helg tagit vägen?

Jo, jag har sovit bort den. Jag som brukar sova max åtta timmar/natt har sovit tio plus elva timmar!

Nu är det snart dags att åka och handla, urk! Don´t like it! Massa stressade människor med kundvagnar! *HJÄÄLP!*

2009-10-13

Droppar

Dropp dropp, det droppar ur min näsa!

2009-10-08

I'm back

Fy f**n vad skönt det känns! Har nu jobbat i fyra dagar och barnen är glada att jag är tillbaka, föräldrarna är positiva och på toppen av allt så fungerar verksamheten ok, nu finns det bara en sak jag saknar och det är utflykter!!!
Sedan förra hösten har jag gått på utflykt minst en gång i månaden och detta har varit toppen! Nu är det dags att få igång detta igen!! Jag vill, barnen vill och jag vet att många av mina föräldrar vill! Om det nu inte är någon annan som vill går jag själv med mina barn, kan ta med mig en förälder så blir det båda trevligt och säkert! ;) Varför vänta? Snart är det en ny termin och den kommer springa iväg som alltid när det är vår termin, när man minst anar så är det semester igen!

(För visst ställer ni upp!)

2009-10-05

Avbockad

Då är man åter i rutinerna igen, med blandade känslor!
-MEN det var jätte skönt att vara tillbaka, lite saknad har jag nog varit hos barnen! Fått många kramar idag och hört "Min Linda", "Nää det är allas"....dock hade jag bara tre av sju idag! Skönt, men ändå tråkigt. Hade varit skönt att få träffa alla dessa söta troll! ;)
Längsta kramen var så klart ifrån "Grodan"!!!! -Lav Ya! ;)

2009-10-04

No more

That's it!

Inga fler sjukdagar tack, dessa tre veckor har varit hemska. Tack och lov har jag bara varit hemma två av dessa, men det har varit flera dagar för mycket!

I morgon blir det att jobba på orken, blir en tur till gymmet efter jobbet. Skall bli skönt att få komma tillbaka till verkligheten. Bästa med allt är att Roslagsbanan åter börjat gå hela vägen till stan! Så i morgon bitti blir det ny premiär tur till jobbet och buss tillbaka.

2009-09-30

1-0

Jag har vunnit mot trycket och kan nu (till stor del) andas som folk igen, men jag får ta det lugnt gör jag något ansträngande så blir det hostattack och ostabil andning. Orken går upp och ner som allt annat just nu, ena stunden toppen medans nästa sitter/ligger jag och bara flåsar som om att jag varit ute och sprungit. Nu är det vila resten av veckan så att jag förhoppningsvis kan gå åter till jobbet på måndag! -Kommer att gå oavsett hur jag mår!

Bästa av allt är att Roslagsbanan åter börjar gå till helgen! Får se vart valet faller när jag skall ta mig till jobbet! Hem är det ganska enkelt, om jag inte skall till gymmet. Åh vad jag saknar gymmet, längtar tills jag åter kan börja träna igen! Känns i kroppen, men framför allt i ryggen, att jag inte tränat på länge nu! Undra om jag skall prova på att gå ut och gå en längre sväng imorgon

2009-09-24

Galenskap

Från några dagar till en hel vecka. Jag önskar inget annat än ork just nu. Att kunna gå en promenad iaf, utan att man efter ett par steg ställer sig och hostar sönder allt där inne, hals och luftrör, går några till och hostar mer. -Kan nästan tro att man rökt sedan man var tretton! (Vilket jag inte gör!)
Det positiva är att "andningen" blivit lite bättre, men inte bra! Fortfarande svårt att vända dessa djupa andetag, men jag jobbar på´t!

Jag hoppas att det blir bättre under helgen, börjar sakna trollen och grodan sååå!

2009-09-22

Fly(gande)


September börjar lida mot sitt slut, med en kanon avslutning på denna sensommar kommer nu min längtan bort bara att bli större. Ända sedan vi kom hem ifrån Grekland har vi pratat om att åka iväg en/två veckor igen, senare i höst.
Jag önskar att jag en veckan kunde flyga iväg med min underbara storasyster och sedan åka iväg en vecka med Micke, men rent ekonomiskt funkar detta inte.
Hoppas att Micke hittar en kurs som han kan gå på i USA och att denna ligger rätt, så att jag kan besöka en kär vän!! -Miss you like crazy!!

Att molen idag blivit gråa har inte minskat min lust att flyga iväg, bort från allt och alla måsten! Att jag dessutom är hemma gör inte lusten mindre! Nu är det matlagning som gäller! Tacos, ville ha soppa men den fanns inte och då föll valet på den närmsta hyllan, Tacos!

Ha en trevlig kväll alla läsare, nya som gamla!

2009-09-21

Tar ett djup andetag och

host host, det går inge vidare!
Tar ett nytt, blir som en "suck" försöker vända den, men där är jag igen host host....jag skall klara det!
Nu då!
Nja, men den får duga, det blev ju ingen host denna gång! :)

Är idag hemma....vilket är aptråkigt!! Jag hatar verkligen att vara sjuk och hemma, det är skillnad om man är frisk och är hemma, då orkar man ju göra mer!

Vad är problemet då?
-Svårt att andas, som ett tryck i magen/bröstkorgen. Jobbigt att ta dessa djupa andetag, dessa som liknar en vanlig enkel suck, helt plötsligt är det jätte jobbigt att sucka. Orken, den finns inte...bara att ta sig till toaletten är en pina. Känns som att man sprungit 10km spåret, den som har alla backar. Man flåsar som om att man vore helt slut och då har jag bara gått MAX 20 steg ifrån sovrummet och in till toaletten!

Imorse blev jag rädd, när jag fick kliva in hos distriktköterskan och "andas" (luftrörsvidgande). Sitter där och flåsar med plaströret i munnen, då jag känner hur det börjar sticka i hela ansiktet, hur höger armen börjar skaka...jag slutar och pausar....säger hur jag kämmer mig! -Detta är normalt! -OK!
Jag fortsätter med det sista som är kvar och det är då jag känner hur hela kroppen liksom "sover" (ni vet som foten när man suttit på den en längre stund), det sticker i nästan helal kroppen! Tar plastmuggen och för vattnet in i munnen, ställer ifrån mig muggen, men handen vägrar släppa taget om muggen. Handen liksom håller i krampaktigt! Rummet snurrar, men det bästa av allt! Jag känner inget tryck och andas bättre!

-Hur detta kan vara normalt har jag svårt att tro! Tur att man är vuxen och vet att det går över efter ett tag!

Nu flera timmar senare så är jag tillbaka där jag var innan jag gick till läkaren. Andas suger! Skit jobbigt!

Nu längtar jag bara tills dess att John Blund kommer med sin sand och jag får sova, drömma och andas utan att jag vet om det!!

2009-09-18

nerförs backe, men vi tar hissen uppför nästa gång

....ingen som ser, men jag har känslor!
Igår trycktes det på STOPknappen och allt släpptes ut....
Nu räcker det!
Nu får det bli ett slut!
Nu vill ingen veta!
JAG vill/orkar inte hör mer nu!

2009-09-16

ingen titel bara en känsla

inget inlägg bara en känsla av saknaden!

Miss u Grodan!
Miss my happy Puff!
Miss my best friend!
Miss my friend in the States!
And I Miss You!

2009-09-15

Patrick Swayze 1952-2009

Bild Källa: Klicka på bilden

Nu dör dem en och en. Med dem menar jag dem som jag vuxit upp med, haft som idoler. Denna sommar har två av de stora dött, en väntad och en mindre väntad. Jag pratar förtåss om Michael och Patrick! Två stora namn på 80-talet.
Nu har även Patrick Swayze dött i sviterna av sin cancer.
-Jag känner att jag nog haft tur att mamma har klarat sig, hon är den första som jag känner som inte lagt sig ner och dött! Hennes knep, kliv ur kroppen och ta en titt, är det DU som är sjuk, nej, det är någon som lånat hennes kropp!

fejan

Tänk vad man kan finna på facebook, denna bild har en av dessa grabbar lagt upp! Han hittade den hos sin mamma.

Han i mitten fyller tre år, bilden är ifrån juni 84. Tagen på gatan hemma (hemma = Skokloster)

-Hemma kommer alltid att vara Skokloster, där är jag född och uppvuxen! Där finns alla härliga/tråkiga minnen ifrån när man var liten. Tyvärr så ser inte orten (som det nu har blivit) inte likadan ut som då. De har tillkommit nya områden, när jag var liten fanns det nämligen "bara" två, Slottsskogen och Dammen, en ska hade dessa två områden gemensamt och det var att de flesta hus var sommarstugor, nu är nästan alla permanenta bostäder!

Oj vilken osammanhängande text! Nåja, jag skyller på att snoret runnit in i kammaren och mixat om lite bland orden! Ha nu en skön dag alla, för det tänker jag ha! Först skogen, sedan flytt!!! Imorgon börjar vi ÄNTLIGEN på vårt nya plan och vi får en egen hemvist!

2009-09-13

Ge mig styrka

Imorgon är det åter igen jobb som gäller trotts att man känner sig som en kran som bara droppar hur mycket du än skruvar åt. Dvs att jag har fått det Micke haft i veckan! *grrrr* Retsam hosta med en droppande näsa! Fördelen är att det går över på ett par dagar!

Imorgon blir det då tyvärr inget gym!

MÅSTE till gymmet, men det får vänta!

Detta är tredje veckan som går utan att jag satt min fot på gymmet, och det börjar kännas, nu är det dags! Jogging i all ära men styrketräningen behövs den också!!

Idag var vi för övrigt och prata med "JM" (mäklarhuset) i deras visnings lägenhet. Vi ville vet NÄR det är dags att betal handpenningen och det blir i november.
Bygget ligger förövrigt bra till, en vecka före tidsplanen! Det går fort och det är lätt!

Bilder från semestern är på gång, den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge!!

tio barn är lika med säker tjugo cdskivor

Jag har som tradition att ge "mina" barn skivor med bilder ifrån den gångna terminen, men vårens bilder har inte delats ut än, jag har haft såååå mycket att göra! Jag vill ha ut dessa skivor till mina barn så att dator kan tömmas! Jag har fullt upp just nu att sortera bilderna i rätt barn mapp. De första skivorna jag gjorde var med alla barn på, men jag har börjat att fota mer och nu så är det bara bilder på barnet och dennes kompisar. Jag har nu givit mig en tid som allt detta skall vara klart och det är senast den sista oktober! Blir det tidigare så blir det som en bonus!!

2009-09-10

Klockrent!


Årets uttagning till IDOL 2009 är igång!
Uttagningen är det bästa med IDOL-underhållning en vardag kväll.
När man är helt slut körd efter en hård och kram go´dag på jobbet,
att då få avsluta den med lite musikunderhållning är skönt!
Dessa boys fick mig på strålande humör i soffan igår!
Så skönt att se folk driva med jurryn! -Det behövs!!

2009-09-07

...tills döden skiljer oss åt

Jag har så svårt att skiljas ifrån min "fickvän", vill inte, men det börjar bli ett måste. Vi gör nästan allt tillsammans när vi är vakna.
Vi tränar ihop, vi reser till och från jobbet och vi pratar om allt mellan himmel och jord.
Inga hemligheter har vi för varandra, det jag ser, det ser även du! Du kan till och med komma ihåg vad jag sett och berätta detta för mig. Om det är något jag INTE får glömma så påminner du mig!

Tyvärr börjar ditt liv ta slut och jag måste "våga" släppa taget och gå vidare med en ny vän att ha i fickan, men kan någon ta din plats? Det blir svårt, du är den jag haft längst, du är den jag älskat mest och du, du börjar bli sliten!

Min krav är höga på din ersättare, men jag tror mig ha hittat en, vi får se, när den släpps.

Du kan andas ut, du blir kvar ett tag till!!

2009-09-06

Låst

Oj, jag har låst bloggen, för oinbjudna, för uppdatering, som var klar för evigheter sedan! Har sedan glömt att låsa upp den igen, men nu så nu är ALLA välkomna! :)

2009-09-03

Vänner

Självklart så är det Lars Winnerbäck,
han får mig på bra humör när det är
höst, konstigt nog!
Tänker på er mina vänner, nära som kära

2009-08-28

Stress kaos -lös det med en KRAM

Så som vi har kramats denna vecka. Det ger oss energi, vi har snart lyckats ta oss igenom en hemsk vecka, men med livet i behåll, tack vare alla kram och att vi tar hand om varandra!
Jag bara undrar när det skall bli lugnt så att jag kan få saker gjorda, som jag behöver ha gjorda! Ligger väldigt långt efter, så hur fyra timmar en dag skall räcka vet jag inte!? När inte ens datorerna är lediga!

Det som är skönt är att "mina" gamla barn ser när man behöver ha en kram, även "dina" barn "därborta" ser och hur stressad man än är så hör man "Linda göra?", "Kram Linda!", "Linda sätt dig ner", och då blir jag ner brottad och får en underbar kram av A.

Jag tackar D (som jag nu haft i 4år) för all hjälp jag får av honom, han är MIN! Jag skulle inte klara mina dagar utan just honom! Så skönt när han igår, kommer smygandes bakifrån (när jag sitter) och omfamnar mig med en låååååång och varm kram! -Tack igen hjärtat!!

A -mitt päronskrutt, du kan göra mig gaaaalen, men igår blev jag riktigt stolt över dig! Du kom ihåg varför du inte fått ett glas och blev därför belönad!

-Mina skruttisar/äpplen/päron/hjärtan/älsklingar/cookies.....ni är dem ni är därför så ÄLSKAR jag er! Visst ni kan gå mig på nerverna, men så fort det blir lugnt, så som det var förr då är ni tillbaka där ni var i våras!

Och du, Grodan, denna vecka hade jag absolut inte klarat UTAN DIG!!!! Love!!!!!! -Vet inte hur det skall gå när vi tar steget ut och upp. Kommer sakna DIG och även L!!!

Tro nu inte att jag inte gillar er andra, för det gör jag! Det är tack vare er/oss som jag faktiskt orkar ta mig till jobbet VARJE dag! För tillsammans fixar vi det mesta! nu skall vi bli bäst på företaget!!!

Heja Östermalm!!!

2009-08-27

Akta, jag har sönder

Grrrrrrrrrrrr! Igår bröt jag ihop på kvällen när jag skulle stänga av ipod:en, den blev låst i av stängnings läget och jag blev arrrg! Har inget tåla mod för små saker längre! För mycket stress på jobbet, magen värker och en enorm olust finns just nu! Gråten hänger i högt i halsen, dock inte bara på mig! Idag eller imorgon så MÅSTE jag bara få sitta och jobba på kontoret, så att jag kan få iväg lite mail, fixa schema åt E, som började i måndags, men än inte fått ett schema att gå efter!

Imorgon är det fredag och jag lääääängtar tills kl. är 16.00 för då är jag lååååångt bort från jobbet!

2009-08-26

Grodan ♥

Älskade vän!
Du är så skönt underbar och du är alltid den samma, du byter inte kappan efter vinden, därför så älskar jag dig!!
Det finns alltid en Kraaaaaaam som väntar på dig!!!!!

2009-08-20

Inte snurra, bara snurrigt

Okej, nu har vi kört tre dagar med den nya gruppen;
måndag: Snurrigt knappt några rutiner
tisdag: Snurrigt några rutiner börjar falla på plats
onsdag: Snurrigt, men tack vare om möbleringen så faller nu rutinerna på plats i våra provisoriska lokaler.
Nu längtar jag bara upp till våra nya, men jag kommer sakna några tok mycket...redan efter tre dagar ifrån "grodan" så saknar jag denna....även "my love" saknar jag enormt, sååååå tomt utan dig!

Idag kommer beskedet om "den" är tillbaka.........

2009-08-12

Snabb lärande

Man lär sig snabbt, vem/vilka...
Man lär sig snabbt att se, vem/vilka...
Man lär sig undrar varför, vem/vilka...
Man lär sig känna, vem/vilka...

Jag är glad att jag inte är, vem/vilka...

2009-08-11

Bra sluta på dagen, iaf...

Stora syster (J) kom på ett oanmält besök, härligt! ♥

Min äldsta bror (L) fyller år på fredag, han ringde och bjöd över oss på kräftskiva/fest, trevligt! -Då hade jag och J pratat om L och om att vi INTE fått någon inbjudan på kalas!
Vi kommer troligen att gå, jag och Micke! Kul att träffa storebror och brorsbarn!

Har svårt att fatta att vi för ca. 20 år sedan inte äns kunde vara i samma rum utan att hamna i luven på varandra, trotts åldersskillnaden på 13 år! Vi är sjuk lika när det gäller humöret!

Tvärtt om är det med storasyster...henne skulle jag inte klara mig utan! Hon har alltid, kommer alltid att vara den BÄSTA!!! *LOVE* :)

2009-08-10

Orkar inte mer...måste tömma huvudet

Mer skit...orkar inte!
Kanske "det" har kommit tillbaka på morsan igen :(
Some times life sucks! Och denna tid är här och nu....
Nu vill jag bara bort, bort från allt och till något nytt.
När kommer motgången att försvinna och när kommer medgången?!
Väntan på att få svaret är jobbigt nog!

2009-08-06

Semester

Jag har fått lite frågor om bilder ifrån semestern, några av dessa kommer! Jag lägger inte upp bilder på facebook, utan dessa hamnar här och den som väntar på något gott..... :D

2009-08-02

Vilken flygplats

Vilken hemsk flygplats! Kan inte vara eu-godkännd! Nåja, vi är iaf hemma hela och friska!

2009-07-28

Anti Paros -Paradis eller inte?

Nu har vi varit pa Anti Paros sedan i lordags, on har vi nu sett...stranderna duger, men inget som funkar med "bara" handduk, man behover en madrass eller en solstol, som for ovrigt kostar 3euro att hyra, annars sa ar det inge skont, man behover dessutom skyddsglasogon, da det blaser och den sand som ligger blaser kraftigt och ajjj...man blir sandblestrad!

Annars sa ar det ett harligt lugn, da vi pa Naxos bodde ganska precis i stan! Vill man ha lugnet skall man aka hit, vill man ha sol kan man ocksa aka hit, vill man ha bra bad vatten kom hit, men om du vill ligga pa en harlig sandstrand och kanna mysig sand mellan tarna ak till Naxos! Bor man nara stan sa finns det en lang starand med toppen sand!

Nu har vi dessutom hyrt oss en bil for att kunna ta oss runt och titta lite, vi gjorde denna o ganska snabbt, inte sa mycket att se. Imorgon tar vi den moderna bilfarjan, som man maste backa bilen pa, over till Paros, som ar en lite storre holme an denna som vi bor pa!

Igar ringde vi till apollo for att kolla nar och hur vi skall ta oss har ifran, pa fredag skall vi tydligen fa besked fran den lokla agenten som apollo har har! Har vi inte hort nagot pa fredag kvall skall vi ringa dit igen.....

2009-07-21

Hårt på Naxos

Nu har vi varit här i 2,5 dagar och vi har hunnit göra Naxos stad flera gånger! Strax skall vi gå iväg och kolla på " land märket", en stor portal. Sängarna på rummet saknar bäddmadrasser, sten hårda! Mat priserna varierar, dyrt att äta vid hamnen, dessutom så suger servisen där. Får se om jag uppdaterar mera, wi-fi nätet är inte det bästa, just nu snyltar jag på ett av de lite dyrare hotellens nät :)

2009-07-17

Klara Färdiga.....

Nu börjar vi bli klara för en två veckors utlandssemester! Imorgon drar vi till Grekland, vi landar på Santorin runt 14 tiden imorgon. Sen är det en två timmars båt resan till vårt första mål. Nästa lärdag byter vi ö och hotell.

Dansande Kaffe

Jag har börjat med en ful vana, dricka kaffe med mjölk på morgonen!
Jag lyckas ofta få till det med mjölken, en barrista gör ju ofta löv/hjärta på latten, men jag har tagit steget längre och gjort en gubbe som dansar på vanligt kaffe med kall mjölk!
Igår fick jag till ett klöver, som jag inte orkade fota!

Segling 27-28 Juni

När vi var ute och segla för några helger sedan så blev det kryssning fram och tillbaka, vi lyckades kryssa om ett gäng små båtar med olika namn! Men hur fanken tänkt eman när denna båt fick sitt?? -SKILSMÄSSAN

Tack fiskpinnen

Tack Peter!
Du anar inte hur glad jag blev! Dig kan man lita på till 100%!
Tack vare dig så blir semester lite lättare nu när jag har "den"!
Kommer att tänka på dig två gånger nu!
Hoppas du hade det bra på din resa till Turkiet?!
Tack igen!!

2009-07-15

Saknar jag min arb.plats?



Hum, hum från Humlegården......varför hittar jag inte den? Velat köpa bara låten, har en dvd med låten, men då måste jag rippa hela dvd och jag vill barar ha låten, men det är tydligen apasvårt!

Nåja, jag kan ju iaf njuta av den här och nu!

2009-07-13

Vi missa planet pga brand i Örebro!

Vi är på Arlanda och väntar på planet. Vi strosar runt lite, där utanför! När vi väl får för oss att ta oss in, så finns det ingen vakt/biljettnisse....så vi går och frågar vart vi skall. Bruden bakom disken är helt j*vla lost, vad hon gör på Arlanda vet jag inte! Vi blir iaf skickade till informationen, som ligger helt utanför!

När det äntligen är vår tur så byts personalen ut och vem kommer in?! Jo, den losta bruden! Men tack och lov så hamnar vi hos en annan brud! Hon meddelar oss att vi missat vårt plan, pga om lagd flygväg. Istället för raka vägen (över Örebro), så skulle planet mellanlanda i Prag.

Hur kommer vi nu fram? Vad händer med bagaget? -Den smarta losta bruden tycker väl att vi kan ta bagaget med oss ombord! Men HALLÅ!!! Jag undrar vad som händer med vår stora väska (jag är väldigt noga med att rita stoooor väska i luften, bara för att hon skall förstå). Öhhh???? Va??

Tack och lov var allt detta bara en dröm som jag hade nu på morgonkvisten! :)

2009-07-12

Slut på fotbad?

Vi tror att vi hittat problemet, genom lite sökningar på nätet så insåg vi att vi inte är ensamma om problemmet med vatten bakom passagerar sätet. Tydligen ett ganska vanligt problem på denna bil. -Nu är dräneringshålet/hålen rensade och regnet skall nu rinna ut på rätt ställe igen och inte in i bilen!

2009-07-09

Vad har ni bak i bilen? Vi har ett fotbad!

Då har det hänt igen!
Vi har nu fått in vatten bakom passagerar sätet...igen! Nu orkade inte M längre så han skar sönder mattan bak, inget hål, men hur f**n kan det komma in sååå mycket vatten?? Nästa 2-3 cm vatten (linje)!!!
Kommer det igenom taket? Genom dörren? Vi är som två stora frågetecken när det gäller detta! -Om ngn har ett smart förslag på HUR vattnet kommer in och det är bara DÄR, så tas detta emot!!

Regn & stora pölar

Blir så gurka på människor, speciellt rökare, som inte visar hänsyn!

När jag idag stod och vänta på en av mina bussar kommer en idiot till gubbe med en cigg och kliver in i kuren och "stress" röker -många snabba korta bloss, kastar hänsyns fullt iväg ciggen så att den fortsätter ryka en lite bit bort. Han tar fram sin snusdosa och trycker in snus i munnen!!! -Snacka om nikotin behov!!!

När jag äntligen bestämde mig för att gå hem ifrån gymmet så började det så klart att ös regna och det var tjugo minuter till nästa buss, så jag gick hem. Direkt när jag kommer över vägen och skall gå över motorvägen så kommer en bil och kör fin fint i vattenpölen, med en bra hög fart så att jag direkt där blev genom sur....och arg som ett bi!! Hade det varit rött lite längre, så hade jag hunnit fram till bilen, men jag fick nöja mig med att höja långfingret!!!

Ut efter hela vägen hem var det gigantiska pölar, vid vissa fick jag lov och stanna för att släppa bilar igenom dessa små sjöar, men vid vissa så stannade bilarna! Det finns gott om goda och hänsynsfulla människor också!!

Nu så har jag krupit ur min våtdräkt och duschat mig varm, hängt upp allt som är blött! Nu ser jag fram emot morgondagen, som är den sista arb.dagen innan semestern!

Happy

Jag är så glad att vi köpte resan redan förra veckan! Nu skjuter priserna i höjden och dessutom är de på väg att ta slut!
Nu skall jag ta mig igenom två dagar till på jobbet...imorgon lär vi få slita och försöka att iordningställa allt så gott det går igen! *suck*

Sen har även jag semester! Förtsa veckan skall jag försöka att träffa familjen min, de två sista veckorna skall jah bara njuta på en strand vid havet! Kanske ta en tripp till huvudstaden i landet, men vi får se!

Nu är det dags att packa väskan med träningskläder...igen! Har varit såå duktig och gymmat varje dag denna vecka!!!

2009-07-07

The King of Pop 1958-2009

Idag begravs "The King of Pop" -You can dance your way into the spirit world!
Jag sitter här och minns Michael genom youtube.
Jag skulle kunna sitta hela kvällen och lägga upp hur mycket som helst, men jag väljer några av mina favoriter.


Will You Be There


Black or White


Gone too soon

Jag av slutar med en av hans favoriter "
Smile".


Ett leende kan betyda så mycke mer än bara lycka!
R.I.P
Michael Jackson
Your music and dance will live on for ever and never die!

2009-07-06

Snart så

Nu är det bara fem dagar kvar för min del!

2009-07-04

1999 -året då ALLT hände

Igår vi jag på grönan med C & C. -Tack för en underbar kväll!
Vi prata gamla minnen....alltid lika kul, då sån´t man helt glömt/förträngt helt plötsligt bara pluppa upp!
Ett stort minne är ju Skokloster spelen! -Ojjjjjj, fun fun! Alltid såg man fram emot detta varje år! Fest i tre-fyra dagar! Grillning och bad i poolen....hångel och fest!
På grönan åkte vi i stort sätt allt och jag kan varmt rekomendera Insane! Den är vad den heter och helt j-vla underbar!!!
Jag och ena C drog vidare till söder, vi hamnade på "Mest". Där fortsatte snacket om forntiden!!!

2009-07-02

Gurka, oliver & lite vitlök


Två veckor till, det orkar jag!

Idag har vi bokat våran semester resa, blir Grekland, cykladerna, två veckor! En vecka på ön Naxos & en vecka på ön Antiaros.

Tyvärr så blev det lite dyrare än vad vi hade tänkt oss, men men....man lever bara en gång!

Vi hade kunnat få en billigare resa till Korfu, men där var vi sist, så nej tack!

Imorgon går mina kollegor på semester, men jag jobbar en vecka till...skall bli skönt att få vara lite ensam på bygget, eller jag har ju målaren och pojkarna där uppe! Skönt kommer det att vara iaf!

2009-06-26

King Of Pop is dead

He has thanked for himself and moved on!
He was / is the greatest!

2009-06-23

Dimater, Guld och lite Sparkling -Njut!


Denna månad har jag druckit champagne/sparkling wine som aldrig förr. Studenten/Jobb fest/30års kals+midsommar.

Ni som känner mig vet att jag inte är en stor drickare och när det gäller champange (eller liknande) så brukar det vara två munnar och sedan inge mer!

Men nu, jag känner för att fira, fira och fira. Få ett glas sparkling och njuta av att solen hittat hit och att det snart är semester för många av oss!

Men nu får jag nöja mig med kaffe och smörgås, skall strax ta mig en tripp till jobbet och njuta av att jag har så underbara barn och underbara kollegor!

2009-06-21

Regn & Student & Midsommar


Kronbloms hatt har blivit rejält på fylld denna månad.

Den 4:e tog Tobias studenten i regnet.

Den 19:e firade vi midsommar och Ullis 30års dag i regnet.

Bra att man kan vara inne och fira!

Den 17:e sken solen och Volvo ocean race kom äntligen till Stockholm. Jag tog mig förstås dit med båt, ifrån Vaxholm.

Jag summerar juni månad med fest, jordgubbar och champagne!

2009-06-16

Ingen ledig tanke

Är ledig, borde vara jätte skönt, men jag har enormt mycket som snurrar i huvudet just nu! Många tankar hit och dit! Så nu när Micke kommer drar vi till en favorit håla, Vaxholm!

2009-06-15

Tre dagar

Aha, NU är jag ledig i tre dagar, som blir sex! Visst jag kommer att jobba, men på mina villkor och frivilligt! Skall bränna bilder till barnen, på börja schemat inför hösten och tänka ut VAD jag vill egentligen!
Osäkerheten finns mer eller mindre. oavsett vilken situation jag är/står i. Ibland så går det utmärkt att skjuta undan den under sängen, men i vissa fall så går det bara inte att skjuta undan den!
Vet inte varför jag får vissa kännslor, som jag trodde var begravda, men på något vis så har dessa vaknat till liv och vänt upp och ner på min tillvarao!

Drygt 11 timmar

Om ca. elva timmar går jag på en veckans ledighet, skall bli väldigt nice! Något jag behöver! Sen är det fullt ös i två veckor, sedan stänger vi fsk, men jag jobbar på ytterligare en vecka! Något jag ser fram emot, att få vara helt själv på förskolan. Sen är det SEMESTER i tre veckor innan vi kickar igång veckan med en sk. "Kick Off" vecka!

2009-06-07

Puff -en vän att lita på och dela sina nötter med!

Helt klart en underbara "nötig" vän den där Puff!
Så "nötig" att jag älskar henne!
Puss min Puff!

2009-06-05

Pressfotograf, kanske en ny bana i livet!

Igår öste regnet ner och Tobsan tog studenten, först ut var han också! Trist att "jalla jalla" människorna buffades precis när jag skulle knäppa av! Bilden blev lite suddig, men men.

I största helhet så gick det bra igår! Jag fotade och fotade....åt och fotade lite till! Vet inte exakt hur många bilder det blev, men det vart ett gäng!

Idag är det jobbet och kontoret som gäller!

2009-06-03

Slagga på en soffa

I natt blir det till att sova på soffan hos syster yster. Hade en period då denna soffa var min säng! Det var då jag hade min tillflykt hit på helgerna.

tio år imorgon - då är det hans tur

Idag efter jobbet drar jag "hem" till Sigtuna, till syrran. För imorgon tar min lillebror/systerson studenten, på dagen tio år efter moster! Hade lite svårt att få in att han för två månader sedan fyllde arton och nu skall jag även få in att han tar studenten! Inte så lätt!
Blir en lite tur på stan innan jag sticker, har en eller två saker till jag behöver köpa! The big gift is done!
"Sjung om studentens lyckliga dagar...."
Grattis Tobsan!

2009-06-02

2:a handsvalet

Jag börjar bli jävligt trött på att vara en andra hands vän. Jag saknar mina gamla vänner, visst jag kanske inte är den bästa på att hitta tider, men jag kan få iväg ett sms, som visar att jag bryr mig och tänker på er. Dock är det svårt att få iväg ett sms till USA ;), men jag tänker på dig ofta gumman! -Hoppas vi ses snart!! När du kommer till Sverige så måste vi bara ses, så enkelt är det!

När det väl blir bokat så blir det oftast "bara" en snabbis för det är någon/något som väntar efter, eller så är det någon annan vän som "hänger" med!

Jag kommer inte att fortsätta slösa min energi på att få ihop det till "meningslösa" dejter.

2009-06-01

SP-590 uz

Från denna till denna!
Jag har köpt en ny leksak! Äntligen har trånat och letat efter en ny kamera! Blev inte märket jag först tänkt ta, men i en handvändning så valde jag denna efter lite jämförelser! Och leka skall det göras och fotas! Jag är nöjd och glad! Nu är det bara till att lära sig hur den fungerar BÄST!


Det blev svart

Poff, och det blev svart. TV-stängdes av, fläkten stannade och jag vaknade av att mobilladdningen avbrötts och att M undrar vad jag höll på med. Sover! Eller snarare sov! Pga strömmavbrottet igår så blev det bara, knappt fem timmars sömn. Varmt plus att det gick en massa larma på skolor mm.

Efter lite snurr i sängen så bestämmde vi oss för att gå ut en sväng. Detta hjälpte och jag hann presic somna in då det blir ljust och en massa ljud, strömmen kom tillbaka och FLÄKTEN var åter igång! *yesss* Poff, jag somnade och vaknade trött och trött! Tur att det är en kort dag idag och att jag har sovmorgon imorgon!

Dagens problem är: Det går inga tåg!

2009-05-30

Humph!

Åh, jag vill så gärna ha en ny kamera, helst en systemkamera. Visst dessa är lite osmidigare att ha med sig, men oj vilka bilder det kan bli! Jag älskar att fota, men pga min digitalkamera som jag har idag går det inge vidare! Den är slö och man hinner knappt ta något innan batterina är slut vilket suger hårt!

Dags att börja med en lite övertalning om att jag BEHÖVER en ny kamera! Mobilen kan vänta, visst den håller på att falla isär, men jag är ju så nöjd med den och den som jag vill ha kostar lika mycket som kameran jag vill ha!

2009-05-29

Pusselbiten saknas

Svårt att sova på natten, vaknar inte helt utvilad, känns som om att det är bubbla. Undra vad det beror på? Har mina misstankar, men dessa stannar hos mig!

Idag är det ÄNTLIGEN fredag, fast att det är lördag imorgon så jobbar jag! Fördelen jag får sova tills jag vaknar! Och det är precis vad jag behöver göra, sooova!

Imorgon blir det en sväng till landet, pappa och mamma, någon gång på eftermddagen. Blir grillspett och potatissallad! Mmmmm....
Första gången jag åker dit sen kissen blev avlivad! :(
-Det är hennes årstid nu, att få boa ner sig i gräset på berget!



2009-05-28

Saknaden gör ont

Saknaden efter dig gör så ont! Jag orkar inte vänta längre vill träffa dig, har så mycket att berätta för dig vännen! Det händer så mycket just nu i både DITT och MITT liv. Vi får inte tappa bort varandra, fast att det känns som om att vi bara glider längre och längre bort från varandra! Ta tag i snöre och ta tag i den lediga tiden jag vill, nej jag MÅSTE TRÄFFA DIG INNAN JAG SPRICKER!

2009-05-27

Ljudlösa steg

Gubben med hatten på tåget.

Varje morgon kl. 06.39 så går han förbi, vårat riktmärke till att nu är det dags att gå till tåget. I natt så drömde jag om honom, barn ifrån jobbet och några jag inte riktigt vet vilka det var!

Vet inte riktigt VAD drömmen handlade om, men det var ett stort hus, med olika hus (rum), som låg efter eller innan för en gigantisk brygga och ett gigantiskt plank! Drömmen gick tyvärr inte ut på något utan det känndes mer som en visning?!

Släpp taget, det blev vinst!

JAAA!!!!
Äntligen så släppte Djurgården sitt spelsystem och VANN direkt! Grattis!
Hoppas ni fortsätter med något ni kan!!

2009-05-25

Kontonummer

Jaha ja, då blir det flytt om typ ett år!
Idag tog vi det slutliga beslutet och betalde bokningsavgiften på lägenheten! Skall bli riktigt skönt att få flytta till något gemensamt och större! Att bo på knappt 60kvm börjar gå mig på nerverna, jag vill ha spejs (space).
Idag var jag dessutom och lämna blod, så nu hålls tummen på att detta prov är OK så bollen rullar igen! Allt på en gång!

2009-05-24

IQ -Ta hand om dig

Upp och ner

Idag skall jag och M besluta om vi skall ta lägenheten eller inte!
Velar hit och velar dit....ah, kunde vi inte ha satt dagen i torsdags, då hade jag ju bestämt mig...ju längre tid, ju flera tankar! Och just nu....blankt!

Återkommer med vårt slutgiltiga svar!

2009-05-20

En Ängel

En länk/filmsnutt (8min) jag fått av en kompis, handlar hennes döttras bästisars lillebror!
Risk för tårar!


Victors insamling



Min mamma fick förra sommaren besked om att hennes "magvärk/smärtor" var cancertumöre i äggstockar och tarm. Hon hade turen att överleva. Tyvärr så har inte alla samma tur, men oavsett om man vinner eller förlorar så behövs det pengar till forskning!

Lämna ett bidrag till cancerforskiningen!

Susan Boyle

Inlägget innehåller youtube-klipp (bild/text).

Blää, på dääj!


Känslan är skrämmande lik!

Paniken kommer som ett hårt tryck i sidan, jag vill INTE!

Aha, sista arb.dagen denna vecka! :) Glad som ett svin, som slapp slakten! Skall bli skönt att få vara ledig i fyra dagar! Sen jobbar jag fem, ledig två, jobbar tre, ledig en, jobbar en ledig två, jobbar lite till och sem semester några dagar, jobbar två veckor (?), sen riktig semester!!! Nu går det fort, lite för fort kan jag tycka! Ligger lite efter i planeringen på jobbet, men barnen går ju ALLTID först!

På fredag kommer min syster och hennes man på fika, nice nice! Mer än så har jag inte planerat, än!

2009-05-19

Det är tuffa tider!

Vad skall man säga?
Avgå?
Sparka?
Eller gör mål förböve´n!!

2009-05-17

Fanns det någon som var så där RIKTIGT bra i år?

En norsk och två svenska, inga höjdare i årets stora final!
Är Norges låt bra?
Vad hände med ljudet när Sverige sjöng?
Azerbajdzjan- så svenskt att vi kanske borde sattsa på något sånt till nästa år?