2009-07-28

Anti Paros -Paradis eller inte?

Nu har vi varit pa Anti Paros sedan i lordags, on har vi nu sett...stranderna duger, men inget som funkar med "bara" handduk, man behover en madrass eller en solstol, som for ovrigt kostar 3euro att hyra, annars sa ar det inge skont, man behover dessutom skyddsglasogon, da det blaser och den sand som ligger blaser kraftigt och ajjj...man blir sandblestrad!

Annars sa ar det ett harligt lugn, da vi pa Naxos bodde ganska precis i stan! Vill man ha lugnet skall man aka hit, vill man ha sol kan man ocksa aka hit, vill man ha bra bad vatten kom hit, men om du vill ligga pa en harlig sandstrand och kanna mysig sand mellan tarna ak till Naxos! Bor man nara stan sa finns det en lang starand med toppen sand!

Nu har vi dessutom hyrt oss en bil for att kunna ta oss runt och titta lite, vi gjorde denna o ganska snabbt, inte sa mycket att se. Imorgon tar vi den moderna bilfarjan, som man maste backa bilen pa, over till Paros, som ar en lite storre holme an denna som vi bor pa!

Igar ringde vi till apollo for att kolla nar och hur vi skall ta oss har ifran, pa fredag skall vi tydligen fa besked fran den lokla agenten som apollo har har! Har vi inte hort nagot pa fredag kvall skall vi ringa dit igen.....

Inga kommentarer: