2009-10-30

Sjukdomar

Nu börjar jag bli trött på att alla jämt är sjuka på jobbet. Det är dags för er att bli friska! Vi som är friska, får jobba häcken av oss på grund av alla sjukdomar! Blir vi friskare av det? Ja, kanske, men vi får ingen fritid! Jag hinner inte träffa mina vänner eller M:et mitt!

Idag är det dag före helgdag och kanske kanske har man en gnutta tur att man kanske kan få gå lite tidigare för att hinna gör de jag inte hunnit med!

〪〫❁〭〬

2009-10-29

Allsvenskan

Skall jag skratta eller gråta? -Nej, varken eller. Jag biter ihop och håller tummarna, det är en match kvar och Djurgården är inte säkra än. Hammarby åkte igår ut och blir det Djurgården och/eller Örgryte som åker. Det lag som hamnar på kval plats kan lika väl åka ner till super ettan! Nåja, trist att ett sthlm:s lag ramla ner. Nu är frågan VEM gör Hammarby sällskap?

〪〫❁〭〬

2009-10-27

Förändringar

Igår ringde jag mamma för att kolla hur hon mår, då hon i söndags var jätte dålig (magsjuk+feber) och vad läkaren sagt. Det finns något i kroppen! Dvs att monstret DET är tillbaka, hur illa eller "bra" det är vet vi inte då hon skall dit i morgon och göra flera tester! Det är bara bita ihop! Det är nog tur att man gjort täta kontroller på henne sedan i somras så att man upptäcker förändringarna snabbt och man kanske kan ta bort DET innan DET sprider sig, som det gjorde på hennes syster, fast skillnaden är den att mamma klarat sig en gång, det gjorde inte min moster!

2009-10-26

Vad säger barnen

Jobbar man med barn och får man höra så mycket! Här kommer några sköna kommentarer och härliga svara!


  • Varför lyssnar du inte? -Jag hörde, men ville trycka på knapparna!
  • Varför gör du alltid det jag säger att ni inte skall göra? -För att jag vill!
  • För att bli militär måste man gå militärhögskola. När jag fyller sex år skall jag börja i militärhögskolan, för jag vill bli militär!
  • Varför byter haren päls? -För att den är trött!
  • Vart finns alla svenska djuren? -I Småland.
  • Vart bor du? -Du vet där borta, långt bort, man måste åka buss dit. -Vart bor du? Jag bor på ... dit kan man åka vagn, men inte helikopter!
  • Det där är en Brontosaurus! -Nej, det är en långhals. -Nej, den heter Långhals i efternamn, den heter Brontosaurus Långhals!
  • Jag hejar på Djurgården! -Okej, men vad säger pappa? -Han blir arg och ledsen! Men ... hejar på Djurgården, hon säger att dem är bäst så därför gör jag det också! Heja Djurgården!
  • Vi har haft trama (drama)!
Som sagt man får höra väldigt mycket spännande saker från barn! Väldigt ofta roliga saker! -Dessa
Ö-malmligister, även en och annan ligist ifrån Kungsholmenförgyller mina dagar på jobbet med härliga och spontana ord! Ibland nya och ibland ett hoppkok av olika ord! Ibland blir det fel när man får höra ett nytt ord som man skall försöka få in i rätt mening!
Kort och gott så älskar jag dem alla!!

〪〫❀〭〬

Grrrrrrrrr

Jag blir så arg! Varför funkar det inte? Varför strular det? Argh!!

Måndag

Idag skall vi börja med något nytt på jobbet, barn yoga! Skall bli riktigt spännande!
Efter jobbet blir det idag träning, trotts att ryggen är i uppror sedan i fredags. Jag åkte till Micke direkt efter jobbet för att få ordning på de hela, men det gick inte alls. :(

Nu är det frukost....

Ha en bra måndag alla!

〪〫❁〭〬

2009-10-25

❦ Fick kompis ❦

Ditt liv i min ficka börjar ta slut. Under nästa vecka så får du åter lägga dig i kartongen. Kommer jag bli lika fäst vid denna? Svårt att veta, jag vet att jag kommer sakna vissa delar av dig. Jag vet att jag kommer sakna allt jag kan om dig. Jag bryter åter mitt löfte, men man måst våga här i livet. Jag svek en gång, men gick åter snabbt tillbaka, nu får vi se hur det går!

-Sällan har jag varit så nöjd med en mobil som jag har med denna! Jag har våndats inför denna dag då jag blir tvungen att göra ett nytt val. Visst det är bara en pryl, men detta är en pryl som jag varit super nöjd med sedan dag ett. Jag vet att jag kommer sakna denna mobil, men samtidigt så tror jag mig veta att jag även kommer bli nöjd med den nya, som förhoppningsvis kommer senast onsdag! Valet har inte varit lätt, men jag har hela tiden varit säker på vilka märken jag skall välja emellan, Sony Ericsson och htc.

Igår bestämde jag mig för att åter prova ngt nytt, lämna tryggheten igen, denna gång med lite mera info. och en himla massa jämförelser och lästa omdömen. Valet sluta tillslut på htc Hero.

Både jag och Micke har länge suktat efter htc. Micke var på väg för ett år sedan, men då inte mobil fanns så blev hans val LG, som han för fjärde gången har på service. (Han har bytt mobil en gång).

Jag tror att jag kommer bli jätte nöjd med min mobil, men jag kommer sakna en funktion som jag idag använder flitigt, "Träning", löpträningen har hjälpt mig med mkt. Jag har förbättrat mina resultat. Hur långt har jag sprungit denna månad, det kan jag slå. -Har blivit som en sporre, får igång en att ta i lite extra!

Nåja, nu är det bara att vänta och se hur nöjd jag blir!

〪〫❀〭〬

2009-10-22

Starbucks

YES, äntligen kommer Starbucks till Sverige, ok att dem öppnar på Arlanda, men ändå! Detta är en kedja som jag saknar i Stockholm! Men om den nu öppnar på Arlanda så kommer det nog inte dröja innan det blir en i stan! :)

Första våningen

I söndags när jag och Micke var ute och gick, passade vi på att kika för bi husbygget, bara för att se hur det går! Då var det "bara" trapphuset och bärande väggar uppe på våning ett, igår (onsdag) när jag gick till bussen så höll de på att sätta upp ytterväggarna!

-På första huset är källaren och första våningen nu klara och arbetet till våning två är nu igång! (Vi skall bo i hus nr 3, med andra inflyttning).
-Väldigt spände att se utvecklingen på ett hus, som man själv skall flytta in i!

JM har visserligen byggt där nere i drygt 3-4 (?) år nu, men det är nu när man själv skall flytta dit som man blivit intresserad!

2009-10-20

nice

Riset kokar och kycklingen är delad, idag blir det fusk mat. Vi har köpt oss en färdig grillad kyckling, inte lika god som en hemma gjord, men men!

Jag fick äntligen med mig Micke till gymmet idag, skönt! Blev en kortis, då jag inte är hundra med andningen, den "sprack" när jag höll på med konditionen. :(
Bara att avsluta och handla mat!
Nu är den ok igen och jag är ny duschad (håller ett öga på riset som kokar bakom min rygg). :)

Imorgon är det äntligen dags för utflykt. :) Skall bli såååå skönt att få komma iväg och se något annat, visst jag sprang där som en tok i våras med mina barn. Nåja, dags att hoppa ut ur badrocken och i lite mysiga kläder, plocka ur diskmaskinen, plocka i diskmaskinen, duka fram tallrikar/bestick/glas och göra bubbelvatten. Äta mat och mysa i soffa framför dumburken, somna in i sängen och sova ut imorgon! -M i natt snarkar du inte OK!!!!

2009-10-18

Slut

Vart har denna helg tagit vägen?

Jo, jag har sovit bort den. Jag som brukar sova max åtta timmar/natt har sovit tio plus elva timmar!

Nu är det snart dags att åka och handla, urk! Don´t like it! Massa stressade människor med kundvagnar! *HJÄÄLP!*

2009-10-13

Droppar

Dropp dropp, det droppar ur min näsa!

2009-10-08

I'm back

Fy f**n vad skönt det känns! Har nu jobbat i fyra dagar och barnen är glada att jag är tillbaka, föräldrarna är positiva och på toppen av allt så fungerar verksamheten ok, nu finns det bara en sak jag saknar och det är utflykter!!!
Sedan förra hösten har jag gått på utflykt minst en gång i månaden och detta har varit toppen! Nu är det dags att få igång detta igen!! Jag vill, barnen vill och jag vet att många av mina föräldrar vill! Om det nu inte är någon annan som vill går jag själv med mina barn, kan ta med mig en förälder så blir det båda trevligt och säkert! ;) Varför vänta? Snart är det en ny termin och den kommer springa iväg som alltid när det är vår termin, när man minst anar så är det semester igen!

(För visst ställer ni upp!)

2009-10-05

Avbockad

Då är man åter i rutinerna igen, med blandade känslor!
-MEN det var jätte skönt att vara tillbaka, lite saknad har jag nog varit hos barnen! Fått många kramar idag och hört "Min Linda", "Nää det är allas"....dock hade jag bara tre av sju idag! Skönt, men ändå tråkigt. Hade varit skönt att få träffa alla dessa söta troll! ;)
Längsta kramen var så klart ifrån "Grodan"!!!! -Lav Ya! ;)

2009-10-04

No more

That's it!

Inga fler sjukdagar tack, dessa tre veckor har varit hemska. Tack och lov har jag bara varit hemma två av dessa, men det har varit flera dagar för mycket!

I morgon blir det att jobba på orken, blir en tur till gymmet efter jobbet. Skall bli skönt att få komma tillbaka till verkligheten. Bästa med allt är att Roslagsbanan åter börjat gå hela vägen till stan! Så i morgon bitti blir det ny premiär tur till jobbet och buss tillbaka.