2009-07-28

Anti Paros -Paradis eller inte?

Nu har vi varit pa Anti Paros sedan i lordags, on har vi nu sett...stranderna duger, men inget som funkar med "bara" handduk, man behover en madrass eller en solstol, som for ovrigt kostar 3euro att hyra, annars sa ar det inge skont, man behover dessutom skyddsglasogon, da det blaser och den sand som ligger blaser kraftigt och ajjj...man blir sandblestrad!

Annars sa ar det ett harligt lugn, da vi pa Naxos bodde ganska precis i stan! Vill man ha lugnet skall man aka hit, vill man ha sol kan man ocksa aka hit, vill man ha bra bad vatten kom hit, men om du vill ligga pa en harlig sandstrand och kanna mysig sand mellan tarna ak till Naxos! Bor man nara stan sa finns det en lang starand med toppen sand!

Nu har vi dessutom hyrt oss en bil for att kunna ta oss runt och titta lite, vi gjorde denna o ganska snabbt, inte sa mycket att se. Imorgon tar vi den moderna bilfarjan, som man maste backa bilen pa, over till Paros, som ar en lite storre holme an denna som vi bor pa!

Igar ringde vi till apollo for att kolla nar och hur vi skall ta oss har ifran, pa fredag skall vi tydligen fa besked fran den lokla agenten som apollo har har! Har vi inte hort nagot pa fredag kvall skall vi ringa dit igen.....

2009-07-21

Hårt på Naxos

Nu har vi varit här i 2,5 dagar och vi har hunnit göra Naxos stad flera gånger! Strax skall vi gå iväg och kolla på " land märket", en stor portal. Sängarna på rummet saknar bäddmadrasser, sten hårda! Mat priserna varierar, dyrt att äta vid hamnen, dessutom så suger servisen där. Får se om jag uppdaterar mera, wi-fi nätet är inte det bästa, just nu snyltar jag på ett av de lite dyrare hotellens nät :)

2009-07-17

Klara Färdiga.....

Nu börjar vi bli klara för en två veckors utlandssemester! Imorgon drar vi till Grekland, vi landar på Santorin runt 14 tiden imorgon. Sen är det en två timmars båt resan till vårt första mål. Nästa lärdag byter vi ö och hotell.

Dansande Kaffe

Jag har börjat med en ful vana, dricka kaffe med mjölk på morgonen!
Jag lyckas ofta få till det med mjölken, en barrista gör ju ofta löv/hjärta på latten, men jag har tagit steget längre och gjort en gubbe som dansar på vanligt kaffe med kall mjölk!
Igår fick jag till ett klöver, som jag inte orkade fota!

Segling 27-28 Juni

När vi var ute och segla för några helger sedan så blev det kryssning fram och tillbaka, vi lyckades kryssa om ett gäng små båtar med olika namn! Men hur fanken tänkt eman när denna båt fick sitt?? -SKILSMÄSSAN

Tack fiskpinnen

Tack Peter!
Du anar inte hur glad jag blev! Dig kan man lita på till 100%!
Tack vare dig så blir semester lite lättare nu när jag har "den"!
Kommer att tänka på dig två gånger nu!
Hoppas du hade det bra på din resa till Turkiet?!
Tack igen!!

2009-07-15

Saknar jag min arb.plats?



Hum, hum från Humlegården......varför hittar jag inte den? Velat köpa bara låten, har en dvd med låten, men då måste jag rippa hela dvd och jag vill barar ha låten, men det är tydligen apasvårt!

Nåja, jag kan ju iaf njuta av den här och nu!

2009-07-13

Vi missa planet pga brand i Örebro!

Vi är på Arlanda och väntar på planet. Vi strosar runt lite, där utanför! När vi väl får för oss att ta oss in, så finns det ingen vakt/biljettnisse....så vi går och frågar vart vi skall. Bruden bakom disken är helt j*vla lost, vad hon gör på Arlanda vet jag inte! Vi blir iaf skickade till informationen, som ligger helt utanför!

När det äntligen är vår tur så byts personalen ut och vem kommer in?! Jo, den losta bruden! Men tack och lov så hamnar vi hos en annan brud! Hon meddelar oss att vi missat vårt plan, pga om lagd flygväg. Istället för raka vägen (över Örebro), så skulle planet mellanlanda i Prag.

Hur kommer vi nu fram? Vad händer med bagaget? -Den smarta losta bruden tycker väl att vi kan ta bagaget med oss ombord! Men HALLÅ!!! Jag undrar vad som händer med vår stora väska (jag är väldigt noga med att rita stoooor väska i luften, bara för att hon skall förstå). Öhhh???? Va??

Tack och lov var allt detta bara en dröm som jag hade nu på morgonkvisten! :)

2009-07-12

Slut på fotbad?

Vi tror att vi hittat problemet, genom lite sökningar på nätet så insåg vi att vi inte är ensamma om problemmet med vatten bakom passagerar sätet. Tydligen ett ganska vanligt problem på denna bil. -Nu är dräneringshålet/hålen rensade och regnet skall nu rinna ut på rätt ställe igen och inte in i bilen!

2009-07-09

Vad har ni bak i bilen? Vi har ett fotbad!

Då har det hänt igen!
Vi har nu fått in vatten bakom passagerar sätet...igen! Nu orkade inte M längre så han skar sönder mattan bak, inget hål, men hur f**n kan det komma in sååå mycket vatten?? Nästa 2-3 cm vatten (linje)!!!
Kommer det igenom taket? Genom dörren? Vi är som två stora frågetecken när det gäller detta! -Om ngn har ett smart förslag på HUR vattnet kommer in och det är bara DÄR, så tas detta emot!!

Regn & stora pölar

Blir så gurka på människor, speciellt rökare, som inte visar hänsyn!

När jag idag stod och vänta på en av mina bussar kommer en idiot till gubbe med en cigg och kliver in i kuren och "stress" röker -många snabba korta bloss, kastar hänsyns fullt iväg ciggen så att den fortsätter ryka en lite bit bort. Han tar fram sin snusdosa och trycker in snus i munnen!!! -Snacka om nikotin behov!!!

När jag äntligen bestämde mig för att gå hem ifrån gymmet så började det så klart att ös regna och det var tjugo minuter till nästa buss, så jag gick hem. Direkt när jag kommer över vägen och skall gå över motorvägen så kommer en bil och kör fin fint i vattenpölen, med en bra hög fart så att jag direkt där blev genom sur....och arg som ett bi!! Hade det varit rött lite längre, så hade jag hunnit fram till bilen, men jag fick nöja mig med att höja långfingret!!!

Ut efter hela vägen hem var det gigantiska pölar, vid vissa fick jag lov och stanna för att släppa bilar igenom dessa små sjöar, men vid vissa så stannade bilarna! Det finns gott om goda och hänsynsfulla människor också!!

Nu så har jag krupit ur min våtdräkt och duschat mig varm, hängt upp allt som är blött! Nu ser jag fram emot morgondagen, som är den sista arb.dagen innan semestern!

Happy

Jag är så glad att vi köpte resan redan förra veckan! Nu skjuter priserna i höjden och dessutom är de på väg att ta slut!
Nu skall jag ta mig igenom två dagar till på jobbet...imorgon lär vi få slita och försöka att iordningställa allt så gott det går igen! *suck*

Sen har även jag semester! Förtsa veckan skall jag försöka att träffa familjen min, de två sista veckorna skall jah bara njuta på en strand vid havet! Kanske ta en tripp till huvudstaden i landet, men vi får se!

Nu är det dags att packa väskan med träningskläder...igen! Har varit såå duktig och gymmat varje dag denna vecka!!!

2009-07-07

The King of Pop 1958-2009

Idag begravs "The King of Pop" -You can dance your way into the spirit world!
Jag sitter här och minns Michael genom youtube.
Jag skulle kunna sitta hela kvällen och lägga upp hur mycket som helst, men jag väljer några av mina favoriter.


Will You Be There


Black or White


Gone too soon

Jag av slutar med en av hans favoriter "
Smile".


Ett leende kan betyda så mycke mer än bara lycka!
R.I.P
Michael Jackson
Your music and dance will live on for ever and never die!

2009-07-06

Snart så

Nu är det bara fem dagar kvar för min del!

2009-07-04

1999 -året då ALLT hände

Igår vi jag på grönan med C & C. -Tack för en underbar kväll!
Vi prata gamla minnen....alltid lika kul, då sån´t man helt glömt/förträngt helt plötsligt bara pluppa upp!
Ett stort minne är ju Skokloster spelen! -Ojjjjjj, fun fun! Alltid såg man fram emot detta varje år! Fest i tre-fyra dagar! Grillning och bad i poolen....hångel och fest!
På grönan åkte vi i stort sätt allt och jag kan varmt rekomendera Insane! Den är vad den heter och helt j-vla underbar!!!
Jag och ena C drog vidare till söder, vi hamnade på "Mest". Där fortsatte snacket om forntiden!!!

2009-07-02

Gurka, oliver & lite vitlök


Två veckor till, det orkar jag!

Idag har vi bokat våran semester resa, blir Grekland, cykladerna, två veckor! En vecka på ön Naxos & en vecka på ön Antiaros.

Tyvärr så blev det lite dyrare än vad vi hade tänkt oss, men men....man lever bara en gång!

Vi hade kunnat få en billigare resa till Korfu, men där var vi sist, så nej tack!

Imorgon går mina kollegor på semester, men jag jobbar en vecka till...skall bli skönt att få vara lite ensam på bygget, eller jag har ju målaren och pojkarna där uppe! Skönt kommer det att vara iaf!