2010-03-13

Modern stenålder

Ibland kan man undra hur detta land fungerar med sin regering.

Att vi än idag har en "Radiotjänst" med en massa anställda istället för att lägga ner och spara pengar. (I Sverige lägger vi ju ner en massa företag som behövs) gör istället om denna avgift (Sverige är lika med ett SKATT paradis), de flesta hushåll i Sverige har TV/Dato/Mobil.
Att "Radiotjänst" har TV-pejlare (som kostar pengar) som spanar efter TV-smitare (som vägrar betala denna meningslösa avgift, det är ju bara skit på dessa kanaler). Ge upp och låt "Radiotjänst" begravas.

Sverige som skall vara så handikapps anpassat!
Roslagsbanan-HUR handikapps anpassad är dessa tågvagnar? Man kommer knappt på med en barnvagn. Hur är tanken att man skall komma på med en rullstol? Byt ut dessa vagnar till liknade vagnar som Tvärbanan har istället!

Nu har vi år 2010, som skall vara modernt och anpassar för alla, men många gånger kan det kännas som om att Sverige gått tillbaka till stenålder. Då man hade sitt revir och mannen jagade och kvinnan tog hand om barnen och hushållet! (Fast att både mannen och kvinnan jobbar och någon annan får ta hand m barn och hushåll). -Modern stenålder!

Inga kommentarer: