2009-05-30

Humph!

Åh, jag vill så gärna ha en ny kamera, helst en systemkamera. Visst dessa är lite osmidigare att ha med sig, men oj vilka bilder det kan bli! Jag älskar att fota, men pga min digitalkamera som jag har idag går det inge vidare! Den är slö och man hinner knappt ta något innan batterina är slut vilket suger hårt!

Dags att börja med en lite övertalning om att jag BEHÖVER en ny kamera! Mobilen kan vänta, visst den håller på att falla isär, men jag är ju så nöjd med den och den som jag vill ha kostar lika mycket som kameran jag vill ha!

2009-05-29

Pusselbiten saknas

Svårt att sova på natten, vaknar inte helt utvilad, känns som om att det är bubbla. Undra vad det beror på? Har mina misstankar, men dessa stannar hos mig!

Idag är det ÄNTLIGEN fredag, fast att det är lördag imorgon så jobbar jag! Fördelen jag får sova tills jag vaknar! Och det är precis vad jag behöver göra, sooova!

Imorgon blir det en sväng till landet, pappa och mamma, någon gång på eftermddagen. Blir grillspett och potatissallad! Mmmmm....
Första gången jag åker dit sen kissen blev avlivad! :(
-Det är hennes årstid nu, att få boa ner sig i gräset på berget!



2009-05-28

Saknaden gör ont

Saknaden efter dig gör så ont! Jag orkar inte vänta längre vill träffa dig, har så mycket att berätta för dig vännen! Det händer så mycket just nu i både DITT och MITT liv. Vi får inte tappa bort varandra, fast att det känns som om att vi bara glider längre och längre bort från varandra! Ta tag i snöre och ta tag i den lediga tiden jag vill, nej jag MÅSTE TRÄFFA DIG INNAN JAG SPRICKER!

2009-05-27

Ljudlösa steg

Gubben med hatten på tåget.

Varje morgon kl. 06.39 så går han förbi, vårat riktmärke till att nu är det dags att gå till tåget. I natt så drömde jag om honom, barn ifrån jobbet och några jag inte riktigt vet vilka det var!

Vet inte riktigt VAD drömmen handlade om, men det var ett stort hus, med olika hus (rum), som låg efter eller innan för en gigantisk brygga och ett gigantiskt plank! Drömmen gick tyvärr inte ut på något utan det känndes mer som en visning?!

Släpp taget, det blev vinst!

JAAA!!!!
Äntligen så släppte Djurgården sitt spelsystem och VANN direkt! Grattis!
Hoppas ni fortsätter med något ni kan!!

2009-05-25

Kontonummer

Jaha ja, då blir det flytt om typ ett år!
Idag tog vi det slutliga beslutet och betalde bokningsavgiften på lägenheten! Skall bli riktigt skönt att få flytta till något gemensamt och större! Att bo på knappt 60kvm börjar gå mig på nerverna, jag vill ha spejs (space).
Idag var jag dessutom och lämna blod, så nu hålls tummen på att detta prov är OK så bollen rullar igen! Allt på en gång!

2009-05-24

IQ -Ta hand om dig

Upp och ner

Idag skall jag och M besluta om vi skall ta lägenheten eller inte!
Velar hit och velar dit....ah, kunde vi inte ha satt dagen i torsdags, då hade jag ju bestämt mig...ju längre tid, ju flera tankar! Och just nu....blankt!

Återkommer med vårt slutgiltiga svar!

2009-05-20

En Ängel

En länk/filmsnutt (8min) jag fått av en kompis, handlar hennes döttras bästisars lillebror!
Risk för tårar!


Victors insamling



Min mamma fick förra sommaren besked om att hennes "magvärk/smärtor" var cancertumöre i äggstockar och tarm. Hon hade turen att överleva. Tyvärr så har inte alla samma tur, men oavsett om man vinner eller förlorar så behövs det pengar till forskning!

Lämna ett bidrag till cancerforskiningen!

Susan Boyle

Inlägget innehåller youtube-klipp (bild/text).

Blää, på dääj!


Känslan är skrämmande lik!

Paniken kommer som ett hårt tryck i sidan, jag vill INTE!

Aha, sista arb.dagen denna vecka! :) Glad som ett svin, som slapp slakten! Skall bli skönt att få vara ledig i fyra dagar! Sen jobbar jag fem, ledig två, jobbar tre, ledig en, jobbar en ledig två, jobbar lite till och sem semester några dagar, jobbar två veckor (?), sen riktig semester!!! Nu går det fort, lite för fort kan jag tycka! Ligger lite efter i planeringen på jobbet, men barnen går ju ALLTID först!

På fredag kommer min syster och hennes man på fika, nice nice! Mer än så har jag inte planerat, än!

2009-05-19

Det är tuffa tider!

Vad skall man säga?
Avgå?
Sparka?
Eller gör mål förböve´n!!

2009-05-17

Fanns det någon som var så där RIKTIGT bra i år?

En norsk och två svenska, inga höjdare i årets stora final!
Är Norges låt bra?
Vad hände med ljudet när Sverige sjöng?
Azerbajdzjan- så svenskt att vi kanske borde sattsa på något sånt till nästa år?

Hanging around

-------m------m-------
I I(o o)I I
II(~)II

2009-05-15

Vi går ner en storlek

Igår, torsdag, träffade vi banken :) och vi går ner en storlek, går ner ett hus och ner en våning, skillnaden blir 11 m² mindre, så från 101 m² till 90 m².
Micke skall idag ringa och boka denna lägenhet, så till nästa hösta har vi flyttat in i något nytt och fräscht! :)
Det blir en jätte låååång flytt, över bron och ner för backen och till vänster ner lite till och in mot höger, DÄR kommer vi att bo!

2009-05-13

Dreams

Jag drömmer mig bort!
Bort från vardagen!
Bort från bekymmer!
Bort från konflikter!
Jag tar med mig min älskade!

Spring i benen

Aha, det är så grymt skönt att man äntligen börjar hitta tillbaka till gamla rutiner, som löpning/träning. Jag känner mig så grymt pigg och glad efter varje pass, ja när pulsen och "smärtan" lagt sig.
Det känns bäst i spåret, hårt att säga men, jag ÄLSKAR när det går nerför, även uppför, men nerför är min absoluta favorit. Bara att släppa och låta benen bestämma farten! Så grymt skönt!
Det finns en baksida med att träningen fungerar, kroppen ökar sin förbränning och jag blir vrål hungrig efter ca. en timme, då jag har ätit! Spelara ingen roll HUR mycket jag äter jag blir hungrig iaf! Så jag har börjat med att äta lite och efter ett tag äta lite mera!
Om inte jag och Micke skall trfäffa banken imorgon blir det gymmet! :) Köra lite styrka, jag funderar på att värma upp i rodden imorgon, var ett tag sedan då ryggen spelat mig ett spratt! Då blir det en kortis hem, löpning! Vägrar gå! Sååå tråkigt!

2009-05-12

Två lag i kris -vinst på måndag TACK!

Skönt att det inte bara att Djurgården som har ett bristande spel mot mål, även HIF har problem. Trots förlust mot HIF ligger Djurgården före i tabellen, tack och lov!

Mina hopp ligger nu på att det blir vinst på måndag!
Än lever hoppet om att få vinna åtminstone ETT derby, innan sommarens uppehåll!

Snurresprätt och Kalle Anka på frukost i Bagarmossen

Känner mig konstig, men frisk! Något som spökar i kroppen, men jag vet inte vad. Kan inte sätta fingret på vad det är. Jag är pigg, glad och vaken. Försöker komma på varför det känns som det gör. Jag har inte ont, utan det är en konstig känsla.
Vet inte vart fötterna står, men jag känner att jag har fötter.

2009-05-11

Måndagen den elfte maj tvåtusennio

Idag är det som sagt måndag. Idag händer det inget speciellt på jobbet, hoppas jag, jag vill bara ha en lugn dag. Allergin gör sig väldigt påmind just nu, mår lite så där. Ögonen halvkliar och näsan värker....kroppen är trött och skriker efter att få krypa ner igen under det halvljumna täcket.

2009-05-10

High

Ljust och Fräscht


Bloggen är som ny!


2009-05-07

Spara doften


Nu doftar det vår ute. Luktar så härligt, tänk om man kunde sms doften, den ger ifrån sig något som skapar ett pirr i magen min! Tror jag håller på att bli nykär igen! ;)


Var ett tag sedan jag hade dessa känslor i kroppen, för nästan exakt ett år sedan hade jag mer oro i kroppen då Micke var halvt förlamad i ansiktet. :( Nu är han nästan helt återställd :) men när denna pojk har stressat så syns det i hans ansikte!

Foto: Linda-bl 2007


2009-05-06

Barns tankar

Vi sitter och pratar färger. Några tjejer färglägger och "N" undrar vilken hon skall ta.
-Ta den lila, säger jag.
Nej, den har jag redan använt ser du väl! Jag tar den rosa.
"B": -Min pappa gillar grön och svart färg......han är INTE klok! Han gillar bara grönt och svart, knasigt!

På lunchen berättar "J" att mamma och pappa dricker vin. Jag frågar om "J" också dricker vin.
-Nej, men när jag blir stor så ska jag köra motorcykel och dricka vin.
-Inte samtidigt va? undrar jag.
-Nej, det går inte att dricka när man kör.

Jag har ett fantastiskt jobb. Jag får höra många härliga kommentarer och diskussioner mellan barnen.
Ett barn satt igår och prata och jag ställde en fråga och fick svaret "TYP"!
Även mindre barn som precis lärt sig prata, men inte riktigt fått till orden, kan komma med så knasiga uttryck. Ibland blir det så fel, men på något sätt helt rätt!
Jag är på om en liten bandspelare i fickan....så att man får ner ALLT.......

2009-05-05

Göteborgskex

Igår testade jag en nyhet ifrån göteborgskex, singoalla Lakrits -den smakade lakrits, söt lakrits! Så ni som älskar söt lakrits detta är en kaka för er!

Vind i seglet

JAAAAAA!
Finally, en vinst! Än finns det hopp för Djurgården!

2009-05-04

Svin eller Gris

Har du fått gris sjukan? -Ja, nöff nöff!
Jag har legat tok deckad hela helgen, feber och kraftig allergi! Den där Björk(en) kom ju tillbaka i torsdags/fredags och PANG! Där satt den! Grymtet i trynet, kliandet i ögonen och feber på det! -Tack!

Det är därför jag ogillar våren, som är en underbar period efter en mörk och tråkig vinter! Energin fylls på av solen, fast idag har det tack och lov regnat. -Detta gillar jag som allergiker!


Nu skall jag prova på något nytt


lakrits monster som jag är!