2009-02-18

Baklänges

Jag känner hur benen bara rullar av farten, lite som den där fågeln (hjulben?)som alltid blev jagad. Det är spårigt, blött och lerigt, jag ser en skylt, men vad som är på vet jag inte ser ut som en gubbe, men mitt mål är inte skylten utan skolan som ligger där framme någonstans.
Jag vet att jag inte borde tagit denna väg då det finns massor av "knäpp gökar" efter denna väg.

Jag hör hur det knakar i skogen, jag hör hur någon hostar, jag hör men ser INGEN!

Där jag skymtar något mellan träden, hus åhh nu är jag snart där, benen börjar kännas tunga nu! Vet inte alls hur länge jag sprungit. DÄR, jag känner hur hjärtat hoppar till och slår extra snabbt. Jag ser nu skolan, men hur kommer jag ner till bussen? Jag springer där uppe och ser hållplatsen, men det är ju två en innanför och en ute vid stora vägen, vilken skall jag välja och HUR kommer jag ner? Vänta jag ser att det sitter någon under svampen (?). Jag vänder och går tillbaka man måste ju kunna komma ner på rätt sida!

Jag ser att en tjej kommer, jag känner igen henne! Jag säger Panda högt och hon reagerar.....det va hon. Hon försvinner och mitt fokus är nu HAN som sitter här under svamptaket med mig! Vågar jag fråga honom om vilken hållplats jag skall välja, men när jag ser att han tar upp en nål (?) så går jag.

Jag hör musik långt borta! Vänder mig om och känner att jag är varm och svettig, skönt att detta bara var NATTENS DRÖM!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj, vad drömmer du för nåt Piff...!? Dröm om stora nötter det e lättare o lugnare ;) Puss!

Linda-bl sa...

Drömde även om Helenas "istoppare" den såg dock inte likadan ut i verkligheten! :)