2009-02-27

Killer Texting

Sitter och kollar på Dr. Phil och det handlar om bilförare som sms:ar medans dom kör! Hur desperat kan man vara? Sitta och sms:a hela tiden, aldrig släppa mobilen under bil färden. Styra med knät!
Måste man svara på sms omgående?

2009-02-25

Bäst

Vilken fsk är bäst i stan?
Ö-malm, så klart!
Vi har nu vunnit ännu en gren, stegränkar tävlingen!
Vi hade även en hel fsk som ställde upp och tävla emot den största där bara sex stycken ställde upp!

"Du ger mig mensvärk"

Igår var jag tillbaka till Dr. och gjorde ytterligare ett test! Och det var ett kanon resultat! Och var mina blodprover som jag lämnade i måndags "gröna" så kommer det att dimpa ner ett brev ifrån Huddinge och vi får en tid för att träffa dom och processen är igång!!
Är så glad!!

Just nu känns det som jag har med vind!
Mamma är frisk
Pappa kommer att se klart igen
Micke har fått vårdavtal
Jag börjar nå mitt mål för sommaren
Jag har nått mitt Lönemål för i år!!

Kort och gott -Jag är så j-vla GLAD!

2009-02-24

Förlovning

Har Expressen fel?
Eller kommer det idag att bli offentligt att vår Kronprinsessa och Daniel förlovar sig? Blir det då giftemål i sommar och barn under 2010? Hur lång tid tar det innan Madde och Philip förlovar sig med sina resp.? Kommer Sveriges kungahus nu att få vara i fokus de närmsta åren?

GRATTIS!
Källa: Tryck på Bilden.

2009-02-23

Jag hatar....

"Please Smile so I can see you"

Biobank

Då har det börjat!
Har idag varit och lämnat blod och imorgon skall jag träffa
"läkaren" igen och sen så får vi se vad alla prover säger!

2009-02-22

Slottsskogen

Idag åker jag hem till Skogen. Skall till pappa, mamma och katten! Jag saknar lugnet som finns där ute i skogen! Ingen stress, knappt någon trafik (då mina föräldrar nästan bor längst upp på vägen) men framför allt det är TYST man hör inget!


Här hemma så är det ett ständigt brus, då vi bor precis vid E18 (norrtälje), eller ovanför! Ljudet går ju uppåt!


Det finns iof en nackdel och det är att Sko. växer förfort! När jag var lite så var det bara "två" sidor, Slottsskogen och Dammen. Nu är det flera olika områden, som jag knappt har koll på!
Visst jag längtar tillbaka, men inte till ett åretrunt boende. Jag kan tänka mig att köpa en sommarstuga där ute. Då sommaren är helt underbar!

2009-02-21

Love It

Känner mig så j-vla fri när jag är ute och springer! Det blir bara längre och längre rundor! Nästa alla är utan ett mål. Jag är så glad att jag har hittat tillbaka till löpningen igen efter någrar års frånvaro! Snart kan jag ta mig en runda varje dag igen, precis som förr!

Jag sprang till gymmet, gymmade och sprang hem igen då Micke inte kommit iväg från stan än! Nu skall jag hoppa in i duschen, sedan blir det en smoothie!! Sen drar jag till Täbban och handlar!!

Bestämda steg

Jag har nu betämt mig för att möta solens strålar genom en lite löparrunda bort till SATS. Träna lite styrka, sedan går jag till Täby C för att möta upp Micke. Bilfärd hem och baka semlor! :)

Ha en skön lördag vänner!!

Värk

Usch och fy igår tappade jag lusten till mycket och när vi kom hem efter en lite bil färd så var det dags att ställa sig att göra middag. Oj vad jag var hungrig! Sen sade det bara pang och jag blev helt sänkt. Fick så j-vla ont i magen att jag höll på att spy. Tog till slut lite mat och sen blev det sängen strax efter åtta! Fortfarande ont....

Nu typ 10-11 timmar senare så har jag fortfarande lite ont....men jag överlever nog detta också!

2009-02-20

Målet

Idag har jag haft lönesamtal och jag är jätte nöjd med resultatet och min nya lön, som jag förhoppningsvis får till nästa månad!

Beröm har jag fått lära mig att ta emot och detta bara haglade över mig. Det är kul när ledningen ser vilket jobb man gör! Och att man faktiskt får en klapp på axeln och jag känner mig uppskattad! Som chefen sade idag, du har ju inte fått detta förtroende för inget! Du har utvecklats och utvecklas!
Känner att jag NU äntligen hittat känslan! Jag har stans bästa kids, trotts att man svär över dom ibland, men dom är ju som sagt bara barn! Min närmsta kollega vill jag INTE bli av med! Vi har ett underbart förhållande! Jag älskar att diskuterar saker med henne och jag kan prata om allt med henne! Vi har båda ledarroller. Hon sköter rekrytering av barn och personal frågor.

Med alla mina uppgifter, som TEAM ledare på K-sidan, lokalansvarig, skyddsombud, schema läggare och pedagog i toppen grupp! Och hur man nu får ihop allt detta ansvar på fem dagar är en gåta, men likförbaskat så fungerar det!
Jag fick förra fredagen en uppgift av våran verksamhets chef och denna skall jag få till i helgen är tanken! Efter ett litet snack med henne idag så tror eller vet jag ett jag kommer att fixa detta!
-Tack för förtroendet!!








Herr J.Blund



Jag tycker att din sand är förstark!
Jag vill inte vara så här trött!
Jag vill kunna vara uppe lite längre på kvällen!
Så Snälla Herr J. Blund kan du inte hoppa mig idag och besöka någon annan, så jag och M kan umgås?!

2009-02-18

Liggandes

Glitter till den som uppfann den bärbara datorn!
Jag ligger nu i sängen och tar det lugnt, surfar och bara njuter av att få ligga ner lite!
M:et kommer snart hem och då är det dags att brassa käk och boka den 28:e.
Läääängtar tillden 28:e då det bara är HAN & JAG.

Baklänges

Jag känner hur benen bara rullar av farten, lite som den där fågeln (hjulben?)som alltid blev jagad. Det är spårigt, blött och lerigt, jag ser en skylt, men vad som är på vet jag inte ser ut som en gubbe, men mitt mål är inte skylten utan skolan som ligger där framme någonstans.
Jag vet att jag inte borde tagit denna väg då det finns massor av "knäpp gökar" efter denna väg.

Jag hör hur det knakar i skogen, jag hör hur någon hostar, jag hör men ser INGEN!

Där jag skymtar något mellan träden, hus åhh nu är jag snart där, benen börjar kännas tunga nu! Vet inte alls hur länge jag sprungit. DÄR, jag känner hur hjärtat hoppar till och slår extra snabbt. Jag ser nu skolan, men hur kommer jag ner till bussen? Jag springer där uppe och ser hållplatsen, men det är ju två en innanför och en ute vid stora vägen, vilken skall jag välja och HUR kommer jag ner? Vänta jag ser att det sitter någon under svampen (?). Jag vänder och går tillbaka man måste ju kunna komma ner på rätt sida!

Jag ser att en tjej kommer, jag känner igen henne! Jag säger Panda högt och hon reagerar.....det va hon. Hon försvinner och mitt fokus är nu HAN som sitter här under svamptaket med mig! Vågar jag fråga honom om vilken hållplats jag skall välja, men när jag ser att han tar upp en nål (?) så går jag.

Jag hör musik långt borta! Vänder mig om och känner att jag är varm och svettig, skönt att detta bara var NATTENS DRÖM!

2009-02-16

Härligt

Igår kväll pratade jag med en kollega på chat, hon berätta att två kollegor är hemma i feber, en sitter på akuten (ca.23.45 får jag ett sms ifrån´na, hon blir hemma) och tjejen i köket är även hon hemma idag! Så nu hoppas jag på att det inte är fler för jag kan inte jobba över längre än till 16.00.

2009-02-15

Piff(igt)




Piff Gillar sin Puff!






2009-02-14

Alla Hjärtansdag



Visst är det skönt när det är enkelt!
Idag blir det inte så mkt hjärtans firande då svärfar fyller år denna dag! Vi kommer att åka iväg om två helger istället och bara vara!
Jag älskar honom inte mer idag än någon annan dag! Puss Hjärtat!

2009-02-13

Stegen snart slut

På söndag slutar våran 14 dagars långa stegräknar tävling! Nu är det bara att knata på i helgen, har ett mål och det är att komma över 25 000 steg imorgon eller på söndag!!!! Blir till att gå på stan och springa i spåret.


Foto: Linda-bl

2009-02-11

Ö-malmsligister

Jag har underbara ligister, fast igentligen är dom inte några ligister!
Idag har dom varit helt underbara, inga bråk ingenting. De har pratat med varandra när det blivit fel istället för att skrika. Helt fantastiskt vad MYCKET tjat/upprepning kan göra! För tjatat/upprepat har både jag och min kollega gjort.

Ringa, smsa, skicka mejl -Bajsa

"Vi har många bollar i luften på toaletten visar ny undersökning"

Oskuld

ÄNTLIGEN så vet någon HUR man gör! Jag kommer att genom gå en massa tester och sen så kan det gå j-vligt fort! Vi kan få gå före i kön!! " Ni är ett special fall och därför kan ni få gå före" -Detta lät som musik i mina öron!

2009-02-10

Störande

Det är något som stör min sömn just nu och det är inte bara Micke, den stackarn kan inte få allt skit! Det är något som ligger djupare, och jag kan inte sätta fingret på VAD det ÄR! Väldigt irriterande! För att jag skall funka som en trevlig person så behöver jag sova mina timmar ostört! Det är tur att man har en roll på jobbet som ligger och väntar innan för dörren, som man klliver i och på något sätt så skjuts alla (oftast) problem åt sidan!

Igår var första gången på evighter som jag kände att nej.....

2009-02-09

Förvirrad

Jag vet varken ut eller in just nu!
Vem är vad och vad är vem?
Allt är så himla förvirrande och snurrigt även för mig!

Ljud

Usch vilken hemsk natt!!! Min underbara sambo har legat och gjort ett konstigt luftpuff ljud!!! Irriterande!!!!! Så jag har vaknat till och från hela natten knappt sovit en timme i streck. Ikväll har vi möte till 19.00 och sen har ev. jag och min kollega ett möte.

2009-02-08

Bang Bang

Då har vi avklarat ännu en helg! Synd att dessa två dagar man är ledig bara försvinner så fort! Imorgon är det en ny vecka och nya utmaningar. Dessutom så har vi möte imorgon! Jag ser fram emot tisdagen då jag ÄNTLIGEN skall återgå till mina rutiner, förkylningen har börjat släppa sitt tag om mig, så det börjar bli dags för gymmet igen! Lääängtar!

2009-02-07

Singelpappan

"– Kan jag få en enda människa att komma hem från jobbet och krama om sin familj lite extra så har jag gjort mitt för mänskligheten. Vad mer kan man egentligen begära?"

...läs hela interjuven med "singelpappan" Björn, som bloggar om sitt och hans dotters liv efter en olycka då de förlorade två familjemedlemmar! Denna blogg är helt underbar!

Fotspår i snön

Trotts att det är helg så pågår tävlingen mellan förskolorna! Skall strax iväg på en låååång prominix! Ikväll blir det en resa söder över, till Telefonplan!

Nu skall jag ta mig ut och göra fotspår i slasket!!

2009-02-05

Svårt

Igår var det svårt att nå målet för dagen, men jag lyckades till slut! Idag har jag samma mål, 15 000 steg!

2009-02-04

Slem

Usch, vad slemmigt det är i halsen och snorigt i näsan! Har nu på kvällen börjat tappa rösten. -Hoppas jag hittar den till imorgon!

Jupp -Du är en Tupp

Jaha, då är det onsdag och jag vaknade 05.18 och radion gick igång 05.30. Jag gick upp 05.37...seeegt! Jag är en sån som "hoppar" upp ur sängen på morgonen. För ligger jag kvar blir jag bara segare, bättre att kliva upp och komma igång, men inte idag! Orkade inte ens göra gröt och detta är ingen konst! Men men mår man som man gör så.....
Dags att dra till tåget och åka och jobba!!!

2009-02-03

Taggad till tusen

Dag blev inte som jag hade tänkt mig! Hade ett mål på 15 000 steg idag, men det har nu blivit nästan 19 000 bara för att jag gick ifrån Täby! Inte helt fel, det var fanns säker någon anledning till att jag missade både 18 över och 22 över bussarna! Orkade inte vänta till 48 på nästa buss så jag gick hem! Trevligt det också! Blev en lite prominix efter ett litet ombyte hemma. Mötte upp Micke vid ishallen och åkte över till hans päron!

Nu är vi hemma och har precis ätit middag! Strax dags för sängen!!

Målet

Igår hade jag ett mål på 20 000 steg och jag KLARADE detta!! Räknaren slutade på 20 443 steg ca. 17,6 km. Idag har jag lite lägre ambition. Så dagens mål är 15 000 steg! -Borde vara enkelt att klara!

Fick ett mail med en sida där man kan omvandla nästan allt till steg.. Personligen tycker jag inte att det blir rätt! Man tappar lite av grejen då detta skall motivera oss till att GÅ!

Så jag kommer att GÅ på eller springa så fort denna j-vla förkylning släpper taget av mig!!

2009-02-02

Tävling

Nu är tävlingen igång! Mitt mål för dagen är 20 000 steg, kommer nog tyvärr inte lyckas, men jag är inte långt ifrån! Än kommer jag att gå omkring här hemma med mobilen i byxlinningen!!

2009-02-01

Stopp i höger och i vänster

Nu är jag hem kommen ifrån en härlig helg med min syster!
I fredags när jag vaknade så började det bli snorigt, nu är det täppt! Är genom förkyld, men jag VÄGRAR att vara hemma1 Imorgon startar nämligen en tävling på jobbet!! Vi skall VINNA över de andra förskolorna!!