2010-01-24

Vickning som blev till Giftemål

Igår var vi på fest, som började med mingel, i mitten blev det giftemål och slutade med slagsmål!

Sammarfattar allt med ett stort leende! För trotts lite slag blev det nog en toppen kväll för min vän!!! Nu är hon äntligen gift och nu kan hon skrika ut detta till hela världen, precis som hon vill!! GRATTIS Grodan!! :)

2010-01-22

Inneboende utan en egen chans till val av kanal

Just nu bor jag och Micke hos hans föräldrar! -Kul? NEJ! Jag kan inte titta på TV, så sedan i tisdags har jag inte titta på televisionen, vilket känns grymt skönt, men en fredags kväll framför en bra film/serie skulle inte vara helt fel...nu är det sport på TV:en som gäller här, hopckey och handboll, bläää!

OM vi nu blir tvungna att flytta hit under våren, följer en av våra TV-apparater med hit! Ibland kan det vara skönt att sätta sig och glo på burken, när man har lite bestämmelse över fjärkontrollen!

Nu längtar jag bara hem, hem till mitt kryp in! Men jag är väldigt glad att jag tog med mig alla mina fem kuddar, så jag har ett val!

Imorgon blir det FEST efter en tripp hem och tvättstugan!!!

2010-01-17

2010-01-11

Väntans år

Känner att nu är det dags för att ta tag i saker och ting, jag har ingen lust att vänta till september. Vill komma till skott nu. Skall skicka iväg ett mail till "ks" och fråga när! 

Jag har även beslutat att detta år skall jag inte bjuda in mig själv till vänner/familj, i år vill vi bli inbjudna spontant! Jag har fått bjuda in mig både här och där bara för att jag tycker det är dags att ses! 

Ingen som bjuder in sig här inte, kanske inte så konstigt då jag bjuder in folk hit och dit...hit.

Vi har inget inbokat i februari! :) ...än!