2009-12-30

Isigt och Kallt även lite Mörkt

Nu sitter vi i Göteborg på Scandic Europa, vi ser över centralstationen, bättre än bakgården. Jag är grymt besviken på vädret här nere. I Stockholm har vi snö, i Jönköing fanns det också snö i Borås fanns det snö och även mellan Borås och Göteborg, men i Göteborg finns det ingen snö! :(

Det är kallt och isigt!! Det är tur att hotellet ligger i Nordstan, man behöver inte gå långt för att shoppa! :) Nu är det dags att få i sig lite käk så att vi kan dra oss tillbaka upp på rummet för att byta om till badkläder för att sedan ta sig ett dopp i poolen somm vi har runt hörnet! :)

Om jag inet kommer förbi igen så Gott Nytt År alla läsare!!

2009-12-23

Bara en dag

Imorgon kommer dagen, som jag har ett udda förhållande till! Många säger sig älska denna dag, men jag gör inte det....längre! Visst är det mysigt med jul, men folket blir så stressade inför denna dag! VARFÖR?

Igår sprang (bokstavligen) jag på stan på min rast och jag höll på att bli galen! Jag hade en tanke på att köpa den sista klappen idag till Micke på stan innan jag far till Sigtuna, men efter går dagen har jag insett (som jag gjort tdigare år) att det blir inte den klapp jag tänkt utan jag tar det som finns i Täby C!

Visst där finns det också människor, men det är nära  hem till lugnet!!! Behöver inte sitta på ett överfullt tåg och trängas med stressade människor!
〪〫❄〭〬

2009-12-21

12 Days of Christmas




Själv så tycker jag att det räcker med en dag!

Snö och ny bostadsrättsförening

Vart jag än tittar så ser jag snö! Det pirrar i hela kroppen och leendet blir bara större och större ju mer snö det kommer! Jag ÄR en vinter människa som älskar kyla och mycket snö!
Det jag saknar nu är ett par längdskidor (vink till tomten) och en infart att skotta!

Vi, jag och Micke, är nu mera medlemmar i en helt ny bostadsrättsförening! Känns nice! Nu är det bara det stora lånet kvar på lägenheten, om man bortser från kaklet som vi har problem med att välja!

Snart är dagen här och jag har inte köpt alla klappar än och vet inte om jag kommer att hinna göra detta heller! :( Tiden springer liksom ifrån mig på något vis!

〪〫❅〭〬

2009-12-18

Vita drivor

Äntligen har snön kommit, i mängder! Alltid lika kul att höra sl:s bortförklaringar på varför bussarna inte går, att man alltid skall skylla på någon annan när SMHI har varnat i flera dagar innan, man har väl ett eget ansvar också?!

Jag verkligen älskar denna snö, allt runt omkring blir tystare och ljusare! Att det även har kommit/kommer kyla gör det hela ännu bättre! Vintern är för mig denna bästa årstiden, när den är vit och kall! 

Idag blir det pulka åkning i parken med barnen! 

〪〫❄〭〬

2009-12-17

Dagarna dem går och går efter varandra

Nu är det endast en vecka kvar till den där dagen alla pratar om, som jag inte vill ha hit ens! Jag har inget sug överhuvudtaget att fira jul, skall bli skönt att få komma "hem" till Sigtuna familjen, blir hos systeryster i år igen!

Många undrar varför jag och Micke inte firar jul ihop! Här kommer förklaringen; Vi är tillsammans alla andra dagar på året och så länge vi inte har barn så funkar detta jätte bra! Vi har en egen liten julafton den 25:e!

〪〫✳〭〬

2009-12-06

Rejäl smäll

Har så mycket som snurrar i huvudet just nu som både är privat och jobb relaterat! Inte så konstigt att man sover som man gör om nätterna när det bara snurrar i huvudet.
Snart kommer jag att smälla som en bomb. 

Vet varken ut eller in, vilka luckor, tapet eller färg, glad eller trevlig, spark i häcken eller en sten genom rutan, skall jag göra si eller så, stanna eller gå, hit eller dit. Hur kommer det att gå, går det bra eller dåligt, hata eller älska. Hinner jag eller kommer jag att halka efter, skall jag öppna munnen eller skall jag bara hålla käften?
Jag spricker och mår pyton samtidigt mår jag jävligt bra!
Jag nöjer mig här med att säga att jag trivs med mitt liv och mina framtida planer, som jag kommer att hålla på det privata planet! 

2009-12-03

Älskar Dig!

Idag på lunchen så säger ett barn (E) att ett annat barn (A) inte tycker om henne, då tittar detta barn (A) på henne och säger "Jag ÄLSKAR dig"!

Ett annat barn (J) på pekar att man inte kan älska någon som man inte saknar!

Då frågar barnet (A) (J), vet du vad älskar betyder? Det betyder att du tycker om någon som du säger "I Love You" till!

Just i dessa situationer inser jag varför jag älskar dessa söta varelser! 

2009-12-02

andra december

Hm, nu tickar tiden på  alldeles för fort igen! Nu är vi inne på årets sista månad.....igen!

Snart är vi där jag inte vill vara, kan vi inte bara hoppa över allt och börja om på ett nytt år?!