2009-08-28

Stress kaos -lös det med en KRAM

Så som vi har kramats denna vecka. Det ger oss energi, vi har snart lyckats ta oss igenom en hemsk vecka, men med livet i behåll, tack vare alla kram och att vi tar hand om varandra!
Jag bara undrar när det skall bli lugnt så att jag kan få saker gjorda, som jag behöver ha gjorda! Ligger väldigt långt efter, så hur fyra timmar en dag skall räcka vet jag inte!? När inte ens datorerna är lediga!

Det som är skönt är att "mina" gamla barn ser när man behöver ha en kram, även "dina" barn "därborta" ser och hur stressad man än är så hör man "Linda göra?", "Kram Linda!", "Linda sätt dig ner", och då blir jag ner brottad och får en underbar kram av A.

Jag tackar D (som jag nu haft i 4år) för all hjälp jag får av honom, han är MIN! Jag skulle inte klara mina dagar utan just honom! Så skönt när han igår, kommer smygandes bakifrån (när jag sitter) och omfamnar mig med en låååååång och varm kram! -Tack igen hjärtat!!

A -mitt päronskrutt, du kan göra mig gaaaalen, men igår blev jag riktigt stolt över dig! Du kom ihåg varför du inte fått ett glas och blev därför belönad!

-Mina skruttisar/äpplen/päron/hjärtan/älsklingar/cookies.....ni är dem ni är därför så ÄLSKAR jag er! Visst ni kan gå mig på nerverna, men så fort det blir lugnt, så som det var förr då är ni tillbaka där ni var i våras!

Och du, Grodan, denna vecka hade jag absolut inte klarat UTAN DIG!!!! Love!!!!!! -Vet inte hur det skall gå när vi tar steget ut och upp. Kommer sakna DIG och även L!!!

Tro nu inte att jag inte gillar er andra, för det gör jag! Det är tack vare er/oss som jag faktiskt orkar ta mig till jobbet VARJE dag! För tillsammans fixar vi det mesta! nu skall vi bli bäst på företaget!!!

Heja Östermalm!!!

2009-08-27

Akta, jag har sönder

Grrrrrrrrrrrr! Igår bröt jag ihop på kvällen när jag skulle stänga av ipod:en, den blev låst i av stängnings läget och jag blev arrrg! Har inget tåla mod för små saker längre! För mycket stress på jobbet, magen värker och en enorm olust finns just nu! Gråten hänger i högt i halsen, dock inte bara på mig! Idag eller imorgon så MÅSTE jag bara få sitta och jobba på kontoret, så att jag kan få iväg lite mail, fixa schema åt E, som började i måndags, men än inte fått ett schema att gå efter!

Imorgon är det fredag och jag lääääängtar tills kl. är 16.00 för då är jag lååååångt bort från jobbet!

2009-08-26

Grodan ♥

Älskade vän!
Du är så skönt underbar och du är alltid den samma, du byter inte kappan efter vinden, därför så älskar jag dig!!
Det finns alltid en Kraaaaaaam som väntar på dig!!!!!

2009-08-20

Inte snurra, bara snurrigt

Okej, nu har vi kört tre dagar med den nya gruppen;
måndag: Snurrigt knappt några rutiner
tisdag: Snurrigt några rutiner börjar falla på plats
onsdag: Snurrigt, men tack vare om möbleringen så faller nu rutinerna på plats i våra provisoriska lokaler.
Nu längtar jag bara upp till våra nya, men jag kommer sakna några tok mycket...redan efter tre dagar ifrån "grodan" så saknar jag denna....även "my love" saknar jag enormt, sååååå tomt utan dig!

Idag kommer beskedet om "den" är tillbaka.........

2009-08-12

Snabb lärande

Man lär sig snabbt, vem/vilka...
Man lär sig snabbt att se, vem/vilka...
Man lär sig undrar varför, vem/vilka...
Man lär sig känna, vem/vilka...

Jag är glad att jag inte är, vem/vilka...

2009-08-11

Bra sluta på dagen, iaf...

Stora syster (J) kom på ett oanmält besök, härligt! ♥

Min äldsta bror (L) fyller år på fredag, han ringde och bjöd över oss på kräftskiva/fest, trevligt! -Då hade jag och J pratat om L och om att vi INTE fått någon inbjudan på kalas!
Vi kommer troligen att gå, jag och Micke! Kul att träffa storebror och brorsbarn!

Har svårt att fatta att vi för ca. 20 år sedan inte äns kunde vara i samma rum utan att hamna i luven på varandra, trotts åldersskillnaden på 13 år! Vi är sjuk lika när det gäller humöret!

Tvärtt om är det med storasyster...henne skulle jag inte klara mig utan! Hon har alltid, kommer alltid att vara den BÄSTA!!! *LOVE* :)

2009-08-10

Orkar inte mer...måste tömma huvudet

Mer skit...orkar inte!
Kanske "det" har kommit tillbaka på morsan igen :(
Some times life sucks! Och denna tid är här och nu....
Nu vill jag bara bort, bort från allt och till något nytt.
När kommer motgången att försvinna och när kommer medgången?!
Väntan på att få svaret är jobbigt nog!

2009-08-06

Semester

Jag har fått lite frågor om bilder ifrån semestern, några av dessa kommer! Jag lägger inte upp bilder på facebook, utan dessa hamnar här och den som väntar på något gott..... :D

2009-08-02

Vilken flygplats

Vilken hemsk flygplats! Kan inte vara eu-godkännd! Nåja, vi är iaf hemma hela och friska!